Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Intrebare advertoriale

Afișare hibrid

kestor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit Intrebare advertoriale

Va salut,
    Unde este mai indicat sa fie trecut backlinkul in cazul unui advertorial? Fiind vorba de un keyword, nu este mai bine sa fie trecut intr-un subtitlu(h2...sau chiar h1) pentru un efect maxim?
    Cate backlinkuri sunt indicate in cazul unui articol de 300 cuvinte(in medie)?

Multumesc!

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Linkul pus in prima parte a articolului primeste o importanta mai mare iar cea mai putina importanta primeste linkul de la sfarsitul articolului.
    Majoritatea directoarelor de articole cer minim 250 de cuvinte pentru un link si 350 pentru doua linkuri. Daca doresti ca articolul sa fie eficient este bine sa aiba macar 400-500 de cuvinte si maximum doua linkuri.

Metoda de a pune backlinkul pe un cuvant care apare in subtitlu este utilizata pentru a da o importanta si mai mare cuvantului respectiv, nu stiu cat este de eficient dar eu il consider o fortare si nu il utilizez. Este destul de subtire linia intre optimizare si supraoptimizare, probabil sunt altii cu mai multa experienta care iti pot raspunde la aceasa intrebare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles... In cazul unui advertorial mai vorbim de densitate a cuvintelor cheie(3-6%)? Sau aceasta densitate este valabila doar in cazul paginilor web?

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu cred ca trebuie sa-ti bati capul cu densitatea cuvintelor cheie doar daca vrei sa ranchezi pe cuvinte cheie cu pagina respectiva, articolul trebuie scris user friendly adica usor de citit, sa contina informatii utile pentru cititori si sa contina cuvintele cheie pentru a fi o postare relevanta. Multi inca si astazi considera ca daca scriu un articol bun acela va face concurenta siteului lor, de aceea creaza articole care doar ating domeniul pentru care doresc backlink, si aici este o limita pana la care poti merge.

Un exemplu ar fi un articol care descrie "cum se face supa de varza", articol scris in categoria mancare, si linkul merge catre un alt post unde se vorbeste despre slabire cu supa de varza. Este destul de greu sa spui in ce masura este relevant un link pe singurul cuvant slabire din articol. Cred ca ar fi fost mult mai relevant daca scria despre diferite metode de slabire cu supa de varza sau eficienta acestuia si nu despre cum sa cureti cartofii ce pui in supa de varza.

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu sigur daca primeste o importanta mai mare cand linkul e pus in prima parte a articolului.

Eu merg mai mult pe ideea ca:
    -linkul sa fie pus pe langa cuvinte cheie(daca e pus in prima parte a articolului, sunt mari sanse ca tu nici macar sa nu fi folosit cuvintele cheie sau derivari ale acestora). Prin urmare prefer sa il pun in a doua parte a articolului, dupa ce m-am asigurat ca am sectionat si formatat putin articolul tinand cont de keywords
    -nu las un tipar. Chiar daca prefer sa il pun in a doua parte a articolului, nu trebuie sa fac asta tot timpul. Uneori il pun la inceput, alteori mai pe la mijloc, alteori mai pe la sfarsit.
    -nu cred insa ca este foarte foarte bine sa il pui in ultima propozitie, fiindca atunci ar aparea ca un articol publicitar si ar intra in tiparele clasicelor directoare de articole unde linkul e pus intr-un paragraf sub articol.

In cazul unui articol de 300 cuvinte as pune un link. Dar sincer eu tin cont mult de treaba cu tiparul. Nu as cumpara 20 de articole de 300 de cuvinte si toate sa aiba doar cate un link catre site-ul de baza. As mixa cu articole mai mari, mai mici, cu 1 link, cu doua.

Cat despre densitate...nu prea tin cont de ea. Ma gandesc mai mult la faptul ca in articol sa se regaseasca de cateva ori cuvantul cheie si derivari ale acestuia. Depinde si cat de lung e articolul. Pe langa asta, cum zici si tu, este diferenta la densitate intre articol si pagina web, deci sa iti propui o densitate exacta ar cam fi in zadar.

Poate nu ma aproba toti, insa dupa criteriile astea merg eu.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de I.Alex Vezi Post
    -linkul sa fie pus pe langa cuvinte cheie(daca e pus in prima parte a articolului, sunt mari sanse ca tu nici macar sa nu fi folosit cuvintele cheie sau derivari ale acestora).
    Da, este important ca linkul sa fie langa cuvantul cheie ales, sau cateodata chiar pe cuvantul cheie indiferent de locul din articol. Asta nu inseamna ca prima parte nu este considerata partea mai importanta a articolului, de aceea si linkul va primi o importantam mai mare. Diversificare cat mai multa este cuvantul potrivit atat pe cuvantul pe care este utilizat linkul cat si la pozitia in articol. Ai un + de la mine.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Inca o intrebare, daca aleg sa fac un advertorial, unde imi recomandati sa l pun? Intr-un blog(nisa generala) sau intr-un director de articole?
    Spre exemplu, intre un blog page rank 3 si inscriu.ro page rank 5?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ai dat cel mai nefericit exemplu
    As alege orice alt site in defavoarea inscriu.ro, care are un profil extrem de murdar de backlinkuri.
    Daca ai de ales intre un blog curat si un director de articole, mergi linistit pe varianta 1.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th April 2013
    Posturi
    145
    Putere Rep
    0

Implicit

Merci de raspuns roby. Imi poti recomanda totusi niste directoare de articole, banuiesc ca orice director de articole cu un page rank decent e mai bun decat un blog cu un page rank 1-2.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de kestor Vezi Post
    Merci de raspuns roby. Imi poti recomanda totusi niste directoare de articole, banuiesc ca orice director de articole cu un page rank decent e mai bun decat un blog cu un page rank 1-2.
    Nici un director de articole nu este mai bun decat un blog crescut corect, directoarele de articole au sute de backlinkuri cu care promoveaza alte siteuri, asa ca un blog curat este ca o virgina in comparatie cu un director de articole, tocmai de aceea daca un blog iti accepta articolul trebuie sa fi foarte bucuros. Acesta este si motivul pentru care un blog rar iti accepta articolul fara plata.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Intrebare
    De szaszsebespaul în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 17th March 2012, 08:45
  2. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th November 2011, 22:00
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th October 2011, 00:54
  4. Intrebare
    De Calib în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st October 2007, 17:46

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •