Local SEO Trend conform Google Trends:
Voi ce ziceti ?
Local SEO Trend conform Google Trends:
Voi ce ziceti ?
Ultima modificare făcută de sergiuliano; 4th February 2013 la 14:44.
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Acelasi grafic l-am analizat si eu in weekend. Ca urmare, am rezervat imediat o lista de domenii de interes local. Pentru cei interesati, sunt o enormitate de domenii de interes local libere in acest moment (un exemplu aleator: restaurantbaiamare.ro).
Trendul general al Google este de prioritiza cautarile nisate cat mai aproape de 100% precizie: locatie (apropiata de cautator) + brand apropiat de preferintele cautatorului + restul detaliilor adaugate in query-ul de cautare. Dar locatia si brandul vor fi de baza.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ar trebui sa il citim mai mult pe David Mihm![]()
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Graficul arată interesul SEO-iștilor pentru Local SEO, nu neapărat însemnătatea lui pentru Google.
Dar, evident, contează mult Local SEO și va conta, probabil, și mai mult, pe măsură ce algoritmii Google se rafinează.
Cand interesul pentru un produs, lucru, idee, cuvant creste in timp, cu siguranta inseamna ca se intampla ceva.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
@doro ... pentru ca tot a venit vorba: http://goo.gl/HF5Ys - not too bad for an EMD...
EMD-urile sunt cel putin la fel de importante, insa trebuie evitata orice forma de SEO spam
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)