Am si eu o intrebare, as vrea sa fac un site care se ocupa cu servicii de tot felul, as vrea sa stiu daca din punct de vedere SEO, este bine ca domeniul sa aibe in numele lui si cuvantul "servicii"
Multumesc anticipat
Am si eu o intrebare, as vrea sa fac un site care se ocupa cu servicii de tot felul, as vrea sa stiu daca din punct de vedere SEO, este bine ca domeniul sa aibe in numele lui si cuvantul "servicii"
Multumesc anticipat
Nu mai este asa de important cum a fost dar,te poate ajuta daca stii sa faci seo de calitate.
Succes vei avea nevoie...mai ales pe seo.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
multumesc, da faptul ca site-ul este pentru Romania, are vre-o importanta extensia? sincer as vea extensia .ro si nu stiu ce extensia ar fi mai indicata ?
Suntem romani alege .ro sau ce vrei tu...Normal e bine .ro
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Daca site-ul targheteaza trafic din Romania si este in limba romana, atunci .ro este cea mai buna varianta.
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Dar daca-l iei .com si setezi in webmaster tools la country romania e cam aceeasi chestie, nu cred sa ai vreun beneficiu semnificativ daca ai avea .ro
Signatura lipsa
Corect, vezi aici: https://sites.google.com/site/webmas...ationalisation
De asemenea, un articol de la Search Engine Land, scris luna trecuta: What's The Real Value Of Local TLDs For SEO?
Cat despre cuvinte cheie in numele domeniului, poti face asta insa nu te va mai ajuta la fel de mult cum te ajuta inainte de "EMD update". De asemenea, ai grija sa nu fie prea spammy: nu mai mult de 1-2 cuvinte cheie pentru .ro, 2-3 pentru .com, si incearca sa eviti liniutele (hyphens) intre cuvinte (maxim 1).
Dar este obilgatorie inscrierea unui site in webmaster tools ?
Nu este obligatorie inscrierea in WMT.
Poti adauga metatag-ul <meta http-equiv="content-language" content="ro-ro" /> si este acelasi lucru.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)