Googlebot colecteaza IP-urile de la care s-a postat pe bloguri? Respectiv, te penalizeaza daca postezi linkuri in semnatura pe bloguri cu acelasi IP? Nu ma refer neaparat la spam(), asa sunt eu mai comentator din fire.
Googlebot colecteaza IP-urile de la care s-a postat pe bloguri? Respectiv, te penalizeaza daca postezi linkuri in semnatura pe bloguri cu acelasi IP? Nu ma refer neaparat la spam(), asa sunt eu mai comentator din fire.
Imposibil sa-ti afle ip-ul google boot sau oricine altcineva inafara de propietar sau firma de hosting,
Mai baieti ma faceti sa rad! Eu chiar sunt incepator si ata lucru am vazut si eu. Postati in semnatura de proba pe un blog si uitat-va in codul sursa al paginii dupa IP-ul vostru.
Comenteaza aici: www prwave ro . Da-mi te rog si doua cifre consecutive din Ip-ul tau ca sa nu caut prea tare, sa mearga cu ctrl+F. Si sa imi spui pagina in care ai postat.
tarema, si atunci de unde stie google care a cui ii ip-ul daca tu vrei sa-ti zic jumate de ip ?
poate afla si google-ul ip-ul vizitatorilor. codul de analytics injecteaza o imagine de 1px..imagine care e servita de pe serverele google (de unde pot afla IP-ul)
ce-i drept n-au de unde sa stie cine posteaza comentarii si cine nu pentru a-i detecta
Atunci cauta tu singur cu ctrl-f in codul sursa al paginii in care ai postat. Banuiesc ca iti stii IP-ul. Apropo, 2 cifre nu sunt jumate de IP.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)