4th November 2011, 01:25
3 out of 3 members found this post helpful.
Cum sa verifici ca site-urile pe care pui articole au IP-uri cu clasa C diferita
Salut. Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar imi pare ca se incadreaza bine in categoria utile.
Promovez un site pentru un client si ma intereseaza sa obtin backlink-uri contextuale din articole/advertoriale de pe cat mai multe domenii diferite si binteinteles, adrese IP cu clasa C diferita. Asa ca am cautat sa vad daca este vreun tool care sa verifice in masa mai multe domenii unde am postat articole.
Am dat peste http://www.authoritydomains.com/bulk-ip-checker.php care este exact ce-mi trebuia. introduci link-urile pe care vrei sa le verifici (nu trebuie sa fie root domains, cum cer unele tool-uri, eu am pus deep links - paginile cu postarile unde erau backlink-urile) si iti poate exporta fie in CSV fie poti vedea pe site informatii despre IP-urile site-urilor respective.
Domains Entered 20
Total distinct domains: 20
Unique IPs: 19
Unique Subnets: 17
Domains with Duplicate subnets: 6
Domains with Duplicate IPs: 2
Iti arata si ce domenii au IP duplicat, ce domenii au aceeasi clasa C. Mi se pare f util tool-ul, nu stiu daca a mai adus careva vorba despre un tool asemanator.
Probabil singura problema, ca sa zic asa, e ca daca pun acelasi domeniu de 2 ori, il considera ca IP duplicat, in loc sa-si dea seama ca e vb de fapt de acelasi domeniu, pe care am 2 articole sa zicem. Oricum, pe mine m-a ajutat sa observ in 30 de secunde ca un blog pe care doream sa cumpar advertorial avea IP diferit de toate celelalte.
Sper sa va fie de folos. Mie personal mi se pare foarte util atunci cand achizitionez advertoriale, pt ca ma intereseaza in principal sa fie IP-uri cu clasa C diferita
Signatura lipsa
5th November 2011, 13:05
0 out of 1 members found this post helpful.
Foarte util tool-ul , oricum eu sunt multumit si de lunk-uri primite de pe domenii diferite dar cu acelasi IP
5th November 2011, 13:55
1 out of 1 members found this post helpful.
Advertoriale cu aceleasi link-uri? Hm.. sincer, nu cred ca se merita, mai ales daca-s pe acelasi site. Eu personal consider 2 link-uri de pe acelasi site sunt mai slabe decat 2 link-uri de pe 2 site-uri diferite. Valoarea lor ar fi ceva in genul, in ordine crescatoare a valorii, de la cel mai slab la cel mai bun:
- 2 link-uri spre acelasi URL de pe acelasi domeniu
- 2 link-uri spre acelasi URL de pe 2 site-uri diferite, cate un link pe site, dar site-urile pe acelasi IP
- 2 link-uri spre acelasi URL de pe 2 site-uri diferite, cate un link pe site, IP-uri diferite, dar aceeasi clasa C
- 2 link-uri spre acelasi URL de pe 2 site-uri diferite, cate un link pe site, IP-uri diferite, clasa C diferita
Inca nu am testat asta, insa cam asa cred ca ar fi ordinea valorii link-urilor
Signatura lipsa
5th November 2011, 13:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Advertoriale cu aceleasi link-uri?
Daca ancorele sunt diferite se merita, si apoi poti sa pui spre pagini interne diferite din site
30th November 2011, 19:48
0 out of 1 members found this post helpful.
Nu prea am inteles subiectul pe care il dezbateti dar , poate ma puteti sa ma ajutati sa inteleg si eu mai bine!