Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Cum sa verifici ca site-urile pe care pui articole au IP-uri cu clasa C diferita

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

3 out of 3 members found this post helpful.

Thumbs up Cum sa verifici ca site-urile pe care pui articole au IP-uri cu clasa C diferita

Salut. Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar imi pare ca se incadreaza bine in categoria utile.

Promovez un site pentru un client si ma intereseaza sa obtin backlink-uri contextuale din articole/advertoriale de pe cat mai multe domenii diferite si binteinteles, adrese IP cu clasa C diferita. Asa ca am cautat sa vad daca este vreun tool care sa verifice in masa mai multe domenii unde am postat articole.

Am dat peste http://www.authoritydomains.com/bulk-ip-checker.php care este exact ce-mi trebuia. introduci link-urile pe care vrei sa le verifici (nu trebuie sa fie root domains, cum cer unele tool-uri, eu am pus deep links - paginile cu postarile unde erau backlink-urile) si iti poate exporta fie in CSV fie poti vedea pe site informatii despre IP-urile site-urilor respective.

Domains Entered 20
    Total distinct domains: 20
    Unique IPs: 19
    Unique Subnets: 17
    Domains with Duplicate subnets: 6
    Domains with Duplicate IPs: 2

Iti arata si ce domenii au IP duplicat, ce domenii au aceeasi clasa C. Mi se pare f util tool-ul, nu stiu daca a mai adus careva vorba despre un tool asemanator.

Probabil singura problema, ca sa zic asa, e ca daca pun acelasi domeniu de 2 ori, il considera ca IP duplicat, in loc sa-si dea seama ca e vb de fapt de acelasi domeniu, pe care am 2 articole sa zicem. Oricum, pe mine m-a ajutat sa observ in 30 de secunde ca un blog pe care doream sa cumpar advertorial avea IP diferit de toate celelalte.

Sper sa va fie de folos. Mie personal mi se pare foarte util atunci cand achizitionez advertoriale, pt ca ma intereseaza in principal sa fie IP-uri cu clasa C diferita
    Signatura lipsa

Balauta este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Foarte util tool-ul , oricum eu sunt multumit si de lunk-uri primite de pe domenii diferite dar cu acelasi IP

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Da, dar din moment ce este posibil ca un link de pe un alt IP cu clasa C diferita este mai valoros decat unul de pe acelasi IP, chiar daca e domeniu diferit, si daca acele link-uri trebuie sa le cumperi (advertoriale), atunci eu zic ca mai bine alegi optiunea care te avantajeaza cel mai mult, in cazul de fata, un link pe un IP cu clasa C diferita. Daca e vb de link-uri gratuite, atunci da, orice link e binevenit
    Signatura lipsa

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

Implicit

Eu si cumpar advertoriale mai multe de pe acelasi domeniu, depinde si de pret pana la urma

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Advertoriale cu aceleasi link-uri? Hm.. sincer, nu cred ca se merita, mai ales daca-s pe acelasi site. Eu personal consider 2 link-uri de pe acelasi site sunt mai slabe decat 2 link-uri de pe 2 site-uri diferite. Valoarea lor ar fi ceva in genul, in ordine crescatoare a valorii, de la cel mai slab la cel mai bun:

- 2 link-uri spre acelasi URL de pe acelasi domeniu
    - 2 link-uri spre acelasi URL de pe 2 site-uri diferite, cate un link pe site, dar site-urile pe acelasi IP
    - 2 link-uri spre acelasi URL de pe 2 site-uri diferite, cate un link pe site, IP-uri diferite, dar aceeasi clasa C
    - 2 link-uri spre acelasi URL de pe 2 site-uri diferite, cate un link pe site, IP-uri diferite, clasa C diferita

Inca nu am testat asta, insa cam asa cred ca ar fi ordinea valorii link-urilor
    Signatura lipsa

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    20th October 2011
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    37
    Putere Rep
    24

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Advertoriale cu aceleasi link-uri?
    Daca ancorele sunt diferite se merita, si apoi poti sa pui spre pagini interne diferite din site

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Da, dar eu ziceam spre acelasi link. Adica exact spre acelasi URL, nu alte pagini de pe site.. Oricum, se poate si cu mai multe link-uri spre acelasi URL in cadrul aceleiasi pagini, desi Google ia in considerare doar primul link. Am facut niste experimente si am scris si un articol pe blog despre cum poti profita de chestia asta. Bineinteles, dupa cum ar fi zis 100R, poate nu-i tocmai etic, ca si redirectul 301 de pe un exact match domain, dar este perfect white-hat Oricum, important este sa aiba cat mai multe backlink-uri diversificate, tipuri diferite, de pe mai multe domenii, dofollow si nofollow, sitewide si contextuale..
    Signatura lipsa

LuKian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2010
    Locaţie
    Petrosani
    Vârstă
    39
    Posturi
    782
    Putere Rep
    27

Implicit

Multumesc tool, chiar cautam si eu ceva asemanator, foarte util
    Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Util scriptuletul. Chiar mi-ai usurat munca, caci de obicei le luam la rost in whois.domaintools, cate unu, cate unu, in tab-uri diferite

pleseaj este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2011
    Locaţie
    London
    Vârstă
    32
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu prea am inteles subiectul pe care il dezbateti dar , poate ma puteti sa ma ajutati sa inteleg si eu mai bine!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista cu site-urile care fac spam
    De Dan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 6th August 2011, 21:57
  2. Exista plugin wp care aduna articole de pe alte site-uri?
    De Aradean în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 6th February 2011, 15:03
  3. Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th December 2010, 00:11
  4. tool care sa afle ip-urile...
    De inscaun în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 3rd July 2007, 14:03
  5. Care Sunt Link-urile Bune?
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th December 2005, 21:31

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •