14th January 2013, 10:39
0 out of 1 members found this post helpful.
Pozitionare in Google aiurea
Optimizez 2 siteuri pentru a le pozitiona cat mai bine, problema este pe atat de ciudata pe cat de neinteleasa de mine, la cautarea Catering Bucuresti .....siteul iese in pagina 10, dara daca caut in Google CateringBucuresti , fara sa mai adaug spatiul intre cele 2 cuvinte imi iese ba in prima pagina, ultimul loc, ba in a 2a pagina.... Si niciodata nu am pus vreun link care sa nu contina spatiul intre cele 2 cuvinte. Poate cineva sa imi explice de ce si ce pot face pentru a remedia situatia? Multumesc
14th January 2013, 11:08
0 out of 1 members found this post helpful.
Crezi ca se bate cineva sa optimizeze pentru CateringBucuresti?
14th January 2013, 13:42
1 out of 1 members found this post helpful.
Este clar ca lumina zilei ca n-ai nici cea mai mica legatura cu SEO. Apari la cuvantul respectiv din importanta site-ului, si cum nimeni nu se bate pentru acel cuvant, e normal sa apari tu, mai ales ca probabil te ajuta si numele domeniului, sau SEO on page. Mai ai paine de mancat daca vrei sa ajungi la "Catering Bucuresti" pe prima pagina. Inversarea lucrurilor, cum vrei tu, sa ajungi pe prima pagina cu "Catering Bucuresti" si pe pagina 10 cu "CateringBucuresti" nu prea are cum sa aiba loc. Vrei o solutie mai buna? Da detalii complete.
14th January 2013, 15:12
1 out of 1 members found this post helpful.
Problema cu acel PR7 poate sa fie urmatoarea: este plin de advertoriale, link-uri, etc... ceea ce pe tine nu te-a ajtat deloc, ba mai rau, te-a aruncat undeva la 100 pozitii in serp.
Si inca ceva: PR-ul site-ului chiar daca este mare, nu neaparat te si ajuta.
Ca sfat personal pentru remedierea situatiei (dace se mai poate): incearca sa cumperi advertoriale pe site-uri cu aceeasi nisa cu al tau, sau cat mai apropiata, advertoriale unice, maxim 3 link-uri.