24th November 2012, 19:36
0 out of 6 members found this post helpful.
@Dan ... vorbesti balarii ..
eu am testat un astfel de site cu mii de linkuri spam facute pe Xrumer... si nu m-am explicat in nici un fel...
Pur si simplu am submit lista cu linkurile extrase cu ahrefs.com si in 2 saptamani siteul a revenit pe primele 2 pagini ... acum incepe sa creasca pe prima..
A scazut fata de locul 3 unde a fost inainte de Penguin din cauza ca a pierdut linkuri.
Lasati prostia cu Google va urmareste daca folositi Disavow links. Umbla informatia asta peste tot pe net ca si dezinformare sa nu isi rezolve simplu orice om problema si sa apeleze la asa zisi Guru..
Lasati teoria conspiratiei si faceti exact ce zice Google acolo si veti vedea ca e ok....
astept pareri de la cei care au folosit deja serviciul asta si nu de la cei ce citesc despre el..
No Offence!!
24th November 2012, 20:58
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
djgabor
@Dan ... vorbesti balarii ..No Offence!!
Daca astepti pareri, asteapta-le pe topicul tau. Plus ca nu inteleg ce legatura are site-ul tau "promovat" cu xrumer cu topicul de fata, unde este vorba de o afacere cat se poate de legitima, promovata prin link-uri achizitionate indiividual.
Daca ai dat "disavow" la linkurile xrumer si totusi ai inceput sa urci pe prima pagina, pe pozitiile ocupate anterior, de ce ai mai folosit xrumer? Te crezi in 2010?
Nu e nici o teorie a conspiratiei, ce am zis eu este exact ce a zis si vestilul Matt. Mai avea sa deseneze ca sa inteleaga toata lumea ca "Disavow links" este metoda folosit de Google pentru a face rost de liste de site-uri spam. Nu tre sa fii geniu sa intelegi asta.
Revenind, topicul este despre o afacere legitima si mi-am dat cu parerea despre asta, nu despre balarii promovate cu xrumer.
PS: nu mai da negative cand ai putere reputatie zero, nu faci decat sa iriti lumea, tehnic n-au nici un efect.
Trust, but verify.
25th November 2012, 11:55
1 out of 3 members found this post helpful.
Dan inca odata dovedesti ca traiesti in alta lume...
Clientul a venit la mine dupa ce a fost lovit de Penguin , lucrase cu altii ..
Eu i-am spus ca are doua variante fie face site nou fie incercam tool-ul de la Google. L-am incercat si totul merge perfect ..
Ma intreb oare cand vor inceta sa isi dea cu parerea oamenii despre lucrurile pe care nu le-au incercat.?
Pana nu incerci un lucru cum poti sa fii asa de transant, ca nu inteleg . Eu stiu ca autoritatea se naste din empiric , nu din pareri.
Cel putin asa m-au invatat la scoala.
Scuzati-ma ca am o experienta diferita ( aplicata) fata de teoriile marilor "intelepti " de aici .
Ma simt ca si Galileo Galilei in fata Inchizitiei incercand sa le demonstreze ca Pamantul este totusi rotund !! Pana la urma l-au ars pe rug, ca ei aveau alta parere!!
PS Am si vazut coalitia cu ratinguri negative !!
Fac apel inca odata la dramul de intepciune pe care ar trebui sa il aveti. Ganditi inainte de a da minusurile alea.
Daca cineva nu e deacord cu voi nu inseamna ca trebuie "eliminat"
PS 2 @Dan eu dau negative cand consider ca omul vorbeste "balarii" si citate din carti fara dram de empiric , nu ma prea intereseaza ce efect au ! Dar oricum nu le dau pe motive emotionale ca si altii , nici din spirit de turma !
26th November 2012, 13:08
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
adriant
Salut,
eu am folosit tool-ul pentru site-ul pe care il detin si inca niciun fel de schimbare de mai bine de 4 saptamani.
Cum spuneam, disavow links te poate ajuta, dar depinde foarte mult de profilul de link-uri.
In cazul site-ului in discutie (cel cu lentile de contact), autorul nu a folosit metode SPAM, asa ca daca va da disavow links la advertorialele cumparate va ramane cu un profil de link-uri foarte slab si din punctul meu de vedere ar fi mai usor si mai rapid sa o ia de la capat cu un site nou, urmand sa acorde suficient timp si atentie recuperarii celui vechi.
Daca ar fi facut spam cu xrumer, tumblr sau altele, ar fi fost probabil mai usor sa dea disavow links si sa astepte rezultatele, dupa care sa ia o decizie.
Google nu da informatii clare despre ce link-uri trebuie sa scoti, asa ca de obicei scoti cam tot ce se poate si ramai cu... nimic. Nu ai cum sa rankezi fara link-uri. (Si aici nu vorbesc de site-urile lui djgabor, vorbesc doar despre site-ul pentru care a fost deschis acest topic).
Trust, but verify.
26th November 2012, 13:13
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
djgabor
Si propun sa inchidem discutia aici ca iar transformam threadul omului in camp de lupta pentru orgolii personale ! Eu unul ma opresc aici !
Foarte bine, strici topicul aiurea.
Nu mai "generaliza" dupa experienta cu 1 singur site, si mai ales dupa un site plin de balarii. Nu compara un site "optimizat" cu xrumer cu un site normal. Linkurile cu xrumer valoreaza 0! Faptul ca ii spui lui google ca sunt balarii, e doar metoda in care sa dai vina pe concurenta. Nu te-au ajutat si nici nu te ajuta, doar te scot din penalizare, daca motivul a fost asta. Il poti "mintii" pe google ca "concurenta" iti ataca super site-ul, si el te crede. Dar asta nu elimina faptul ca site-ul e prea slab, daca a fost influentat de un blast.
Iar daca experienta ta se limiteaza la un site slab, atunci, te rog NU MAI generaliza.
Cand "te umflii" pe un forum seo, incearca sa o faci cu exemple. Si nu da sfaturi pe baza experientei tale cu "1" site, sau a prietenilor, mai ales ca site-ul foloseste tehnici de amatori.
Dan are dreptate, referitor la "lista de spam", dar nu se raporteaza la tine, cum nici raspunsul tau nu are elgatura cu topicul. Tu trimiti cerere pentru un site de 2 lei, implicit lista e de site-uri ce trebuie elimiante sunt de 2 centi, si google garantat are 1 miliar de cereri, pentru ele.
Poti sa te simti cum vrei, dar incearca sa simti si un pic de respect, experienta se face cu varsta, iar orice sfat gratuit, trebuie apreciat. Daca e considerat un sfat gresit, apar "reputatiile", verzi sau rosii, nu conteaza. Toti avem impresia ca am descoperit "solutia perfecta" pentru seo, dar uitam ca nici un site nu e identic cu altul, strategia adoptata pentru 1 site, nu functioneaza la site. Totul difera, deci nu mai generaliza.
Si inca ceva: nu mai considerati seopedia locul in care primiti audit si sfaturi gratis, pentru orice site de 2 lei, sau tampenie pe care ati facut-o. Iar daca totusi primit, respectati parerea altora, fie ca o considerati ok sau nu, pentru asta exista reputatia. Unii o folosesc pentru marketplace, dar marea majoritate o primesc pentru sfaturi.
De la mine ai -, pentru limbaj si faptul ca preferi sa o dai in "smecherie" fiind offtopic. Nu cred ca te deranjeaza, la tine in camera, sau cu baietii la bere esti oricum "imparat". La fel de bine, cand o sa aud un sfat bun, si foarte important : la subiect, te "inverzesc"
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.