Salut,
Din ce am observat din ce in ce mai multi fac link-wheel-uri. Se merita atata efort investit pentru un o asemenea tehnica ?
Mi se pare mai mult BH seo si ma gandesc ca vei avea de suferit pe termen lung.
Voi ce parere aveti ?
Salut,
Din ce am observat din ce in ce mai multi fac link-wheel-uri. Se merita atata efort investit pentru un o asemenea tehnica ?
Mi se pare mai mult BH seo si ma gandesc ca vei avea de suferit pe termen lung.
Voi ce parere aveti ?
Hmm..ar merge o lada de bere
Eu am facut ceva mai mic asa si am avut ceva rezultate. Conteaza foarte mult cum le faci. De ex daca le faci cu bloguri web 2.0 fa-le sa fie legitime. Adica adauga mult continut unic si cat de cat citibil de cineva, sa nu fie spinuit si fa-le fara abuz de ancore. Fa-le in timp, publici un articol, astepti sa fie indexat apoi la cateva zile scrii un altul si linkuiesti catre ala.
Google clar nu e de acord cu ele, dar daca nu folosesti acelasi continut, tip de linkuri, ancore, ip-uri, nu le faci in aceeasi zi, o sa te prinda mai greu, sau deloc.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Cand ai facut, ai folosit platforme de blog-uri gen wordpress.com sau blogger.com ? sau ai cumparat domenii ?
Ma gandesc ca e mai bune cu site-uri cumparate .info sau .com, dar ma gandesc ca bugetul devine destul de mare pentru 100+ domenii.
Thx.
Hmm..ar merge o lada de bere
Am facut pe moca , e greu cu bugetele. Platforme web 2.0 la indemana oricui. Sunt vazut destul de bine si de Google.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
daca postez trei articole unice in 3 directoare de articole si le "leg" intre ele ,dupa care de la fiecare articol trimit catre un site-ul pe care doresc sa il promovez, este corect?
Personal consider ca nu este foarte ok. Lasi un footprint foarte usor de depistat.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)