Astfel de domenii te ajuta sa urci ceva mai sus cu cateva locuri, dar nimic spectaculos.In cazul meu, un exact match, ma tine pe pagina 15. Intradevar, conteaza si alti factori, dar domeniul este destul de vechi si ar fi trebuit sa se simta deja.
Astfel de domenii te ajuta sa urci ceva mai sus cu cateva locuri, dar nimic spectaculos.In cazul meu, un exact match, ma tine pe pagina 15. Intradevar, conteaza si alti factori, dar domeniul este destul de vechi si ar fi trebuit sa se simta deja.
Idem. Si eu am cateva domenii dragute exact match si pot spune ca sunt de aceeasi parere. Domeniile exact match inca conteaza destul de mult si ca sa va dati seama de asta: luati un domeniu oarecare si il optimizati pe un phrase la alegere, apoi luati domeniul exact match (phrase-ul acela) optimizati-l si asteptati sa vezi care cum urca mai mult si/sau repede, fara sa puneti link-uri sau sa va folositi de buget ($$$$).
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Am si eu o intrebare...daca am de explemplu un domeniu brandabil...domeniul principal.....si achizitionez si un domeniu exact-match pe care il parchez pe acelas site...ma va ajuta domeniul exact-match la seo?
Si eu afirm ca "exact match" ajuta foarte mult pt o pozitionare mai buna. In cazul meu, dupa Apr25 m-am trezit pe prima pagina cu un astfel de domeniu fara sa-i fi facut nimic.Sta frumusel acolo si balangane intre pozitia 3 si 4.![]()
Navigatii dedicate pentru toate gusturile
Eu sunt de acord cu lovelife. Dupa pinguin exact match nu mai este ca inainte, ci dimpotriva brandurile au castigat in dezavantajul exact match. Inainte daca iti luai un domeniu exact match pe o nisa slaba site-ul urca foarte repede doar din continut unic,fara sa te stresezi cu adunatul backlinkurilor.
Eu personal, nu inteleg dc naiba la noul algorit subpaginile sunt afisate mai sus decat site-urile exact match care au si backlinkuri catre ele.
Domeniile EMD au categoric un avanatj dar nu la fel de mare ca acum 2-3 ani spre exemplu.
Paul: se refera la Penguin, updateul Panda a avut alte probleme de rezolvat
Personal consider emd un avantaj imens pentru un site nou. Indiscutabil. Cand are 4 ani vechime si x linkuri nu mai conteaza![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)