Trebuie sa respecti regulile casei.
Trebuie sa respecti regulile casei.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Imi cer scuze celor care s-au simtit atat de jigniti. Cei care ma cunosc stiu ca o sa spun intodeauna ce gandesc, iar daca sunteti atat de multi care considerati cuvintele mele un afront este foarte clar ca nu am ce cauta in aceasta comunitate. Am citit regulamentul iar ceea ce am scris in anuntul meu initial era intradevar un "raspuns" la acest regulament.
Intodeauna cand patesc ceva asemanator cu reactia dumneavoastra imi fac o autoanaliza cat mai obiectiva si, ma retrag. Sper ca altii sa nu pateasca asa ceva si sa scrie numai ce doriti sa auziti dumneavoastra. Imi pare rau doar pentru ca aveam o alta imagine despre acest forum. Nu ma cunoasteti si unii dintre dumneavoastra sunteti mai mici decat copiii mei.
Imi cer scuze, sincer, si imi pare nespus de rau ca mi-am facut cont pe acest forum, pentru ca oameni buni ca unii dintre dumneavoastra gasesc in fiecare zi si in viata reala si nu am nevoie de jigniri si aprecieri de acest gen si in mediul virtual. Si unde mai pui ca scrieti si in engleza si ma simt deja depasit.
Va doresc ceea ce imi doriti si dumneavoastra si imi pare bine ca nu ati cumparat un link "de la unul ca mine". Am sa ma rog pentru dumneavoastra si fie ca Domnul sa va ierte si spiritul vostru sa se curateasca si sa va izbaviti de cel rau.
Voi ruga pe Domnul nostru Isus Hristos sa aiba mila de cei ce ma pizmuiesc, de cei ce ma urasc si de cei ce ma clevetesc ca sa nu cumva ei sa patimeasca pentru mine.
Doamne, zdruncina si sfarma pe vicleanul sarpe care ii invrajmeste pe ei impotriva mea. Si Te rog Stapane sa ii ierti pe fratii mei care ma hulesc pe mine acum, asa cum m-ai iertat si pe mine, robul Tau, de cate ori am gresit si am venit spre mila Ta.
Amin
Roberth, nu trebuie sa scrii ce dorim noi sa auzim/citim... Trebuie doar sa respecti regulile casei, cum facem toti de altfel, si atata tot. Nu e ceva imposibil, nu e ceva supraomenesc, e chiar de bun simt. Daca nu poti/nu vrei sa respecti un minim de reguli, atunci probabil asa e, mai bine te orientezi pe alte forumuri... Altfel, esti bine-venit!
Referitor la rugaciuni... da, toti credem in D-zeu, mai mult, mai putin, mai evident sau mai ascuns in noi.. nu cred ca e cazul sa o dam in rugaciuni online... Sincer! Credinta e ceva personal, in noi, nu pe topicuri de forum, si daca ai fi atat de atins de "cele sfinte" probabil cu atat mai mult ar trebui sa fii intelegator si sa respecti regulile casei, repet, reguli de bun simt - nimic altceva.
Numai bine!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Aberatiile acestea (@roberth) se datoreaza din punctul meu de vedere lipsei de bani. Probabil vrea sa vand ceva foarte urgent si nu stie unde.
Cum spun si ceilalti colegi de pe forum, ia-ti jucariile, dute in alta parte, poate acolo nu ai nevoie de aceste aberatii, de regulamente si asa mai departe.
Amin!
Pe mine nu m-ai nimerit cu cele sfinte, poti sa te rogi pana nu mai poti sa ma curete domnul tau, aici este un forum de SEO in primul si primul rand, iar astfel de posturi ma inspaimanta intr-un fel ciudat, dar care nu are nici o treaba cu credinta ta.
Faptul ca tu ai copiii mai mari ca unii membri ai forumului este fix nimic daca te comporti gresit.
Claudiu scrie in engleza dintr-un motiv anume, gasesti detalii in semnatura lui, dar probabil rugandu-te nu ai observat acest mic aspect si l-ai atacat direct.
Sincer, eu nu as vrea ca tu sa devii membru cu acte in regula al acestui forum, imi pare ca nu esti o persoana potrivita si vei crea numai dispute, dar asta e parerea mea si numai a mea.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@reobert daca ai o varsta si vrei sa iti fie respectata trebuie sa o dovedesti prin comportament.
Nu cred ca lui Dumnezeu ii place sa fie o scuze pentru lipsa ta de politete. Probabil i-ar fi placut sa vorbesti frumos si sa ceri scuze pentru ca nu ai respectat regulile casei.
Cele 30 de posturi necesare pentru a putea vinde ceva aici ai fi putut sa le faci in cel 19 luni de cand ai activitate pe SEOpedia, si se pare ca scopul tau este doar sa vinzi link-uri aici, si nu asta este obiectivul acestui forum
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)