Pai vezi, iti raspunzi singur la dilema .... tu cu 100 de linking root si el cu 800 va bateti pt primul loc ...... asta spune ceva despre calitatea linkurilor construite prin tumbrl.![]()
Pai vezi, iti raspunzi singur la dilema .... tu cu 100 de linking root si el cu 800 va bateti pt primul loc ...... asta spune ceva despre calitatea linkurilor construite prin tumbrl.![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
M-am folosit ca reper de ce arata opensiteeplorer, nu te-am subestimat niciodata. NU e nici o problema pozitia in cautari .Pentru mine a fost ambitie sa ajung acolo sus. Acum vreau sa ma mentin ... Vom trai si vom vedea ce va fi . Succes
Doamne fereste, nu e vorba de subestimat, nu avem cum sa ne subestimam reciproc, ai stat pe primul loc de cand te stiu si probabil o sa ajungi la loc.
Revenind la link-urile astea de pe tumblr, a fost mai mult o joaca a prietenei mele, eu personal nu am pus nici macar un singur link pentru site-ul de care vorbim (concurentul tau direct sa-i spunem asa). A tinut-o vreo 3-4 zile, dar apar mai multe pentru ca se imprastie cumva, daca dai "like" apare pe toate paginile care au dat reblog, ceva de genul.
Ce este de retinut este ca cei care exagereaza (mai multe conturi de pe acelasi ip, multe link-uri puse consecutiv etc) se vor trezi cu conturile banate si cu TOATE link-urile sterse, plus imposibilitatea de a mai folosi domeniul respectiv in vreo relatie cu tumblr (orice relatie). O cantitate relativ mare de link-uri disparute brusc vor aduce cel mai probabil o mica penalizare din partea "marelui" google, o scadere de PR sau cine stie ce.
Nimeni nu stie cat de mult e prea mult, asa ca nu va pot da o cifra. Nu am patit-o eu, asa ca nu pot nici macar sa estimez numarul de link-uri sau CE anume a atras atentia.
______
LE: orice metoda, daca e luata ca atare si este folosita exclusiv, nu va aduce nimic bun sau mai rau, va dauna. Dupa parerea mea, trebuie sa faci totul "with a twist" sau sa combini metodele.
Trust, but verify.
Imi place atitudinea asta non combat.Cred ca puteti inchiria primul loc... avand in vedere ca nu va subestimati.
[joke]
Deci, cum dai reblog pe tumblr si iti apare link-ul catre site? Daca nu e un mare secret.... ca daca e ... ma apuc sa caut si gasesc.
... si despre care site vorbim. Da un PM ca sint curios cum se vad link-urile astea.
Revenind la subiect, distinsul inginer de la Google recomanda diversitatea. Ceea ce inseamna ca poti avea 10 link-uri cu PR6, e posibil sa nu iei mare lucru daca astea sint singurele tale link-uri de calitate. Si sint de acord cu ce zice Dan in ultima parte a postarii.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Trust, but verify.
robyroy, mersi. Curiozitatea moare ultima. N-am inteles niciodata cum iti poti schimba URL-ul.
Gigantii oricum or sa va scoata din piata. Unora le-au trebuit 1-2 ani ca sa isi dea seama ca nu doar head keywords conteaza si ca un magazin online nu are ce face cu "impresii".
De CPM-isti nu mai zic nimic, ei sint deja acolo si au prins idei de prin 2009.
Da Krumel, de acord. Nu faci treaba doar pe o expresie si nu faci treaba din "impresii".
Ideea e ca fiecare trebuie sa plece de undeva si sa invete. Cand apuci sa inveti cum merge treaba, te trezesti ca nu mai ai loc de cate un gigant.
Se intampla la case mari si foarte mari.
Exemple irelevante:
what is my ip - Google Search
london to tokyo - Google Search
Trust, but verify.
Este pe forumul de q/a de la Seomoz aceeasi intrebare Links from tumblr | SEOmoz Q&A. De fapt linkurile sunt trimise catre blogul tau dupa tumblr. Nu este rau pentru ca poti scrie articole si din ele sa iti dai link in site-ul tau. Cred ca au valoare mai mare aceste linkuri. Prin metoda asta poti obtine ceva backlinkuri catre blogul tau facut pe Tumblr. Mai este si alta discutie tot pe Seomoz despre IBL-uri dupa tumblr Do links from a Tumblr blog count as inbound links? | SEOmoz Q&A.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)