Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: Cum obtii backlink PR6

Afișare hibrid

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Pai vezi, iti raspunzi singur la dilema .... tu cu 100 de linking root si el cu 800 va bateti pt primul loc ...... asta spune ceva despre calitatea linkurilor construite prin tumbrl.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

M-am folosit ca reper de ce arata opensiteeplorer, nu te-am subestimat niciodata. NU e nici o problema pozitia in cautari .Pentru mine a fost ambitie sa ajung acolo sus. Acum vreau sa ma mentin ... Vom trai si vom vedea ce va fi . Succes

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Doamne fereste, nu e vorba de subestimat, nu avem cum sa ne subestimam reciproc, ai stat pe primul loc de cand te stiu si probabil o sa ajungi la loc.

Revenind la link-urile astea de pe tumblr, a fost mai mult o joaca a prietenei mele, eu personal nu am pus nici macar un singur link pentru site-ul de care vorbim (concurentul tau direct sa-i spunem asa). A tinut-o vreo 3-4 zile, dar apar mai multe pentru ca se imprastie cumva, daca dai "like" apare pe toate paginile care au dat reblog, ceva de genul.

Ce este de retinut este ca cei care exagereaza (mai multe conturi de pe acelasi ip, multe link-uri puse consecutiv etc) se vor trezi cu conturile banate si cu TOATE link-urile sterse, plus imposibilitatea de a mai folosi domeniul respectiv in vreo relatie cu tumblr (orice relatie). O cantitate relativ mare de link-uri disparute brusc vor aduce cel mai probabil o mica penalizare din partea "marelui" google, o scadere de PR sau cine stie ce.
    Nimeni nu stie cat de mult e prea mult, asa ca nu va pot da o cifra. Nu am patit-o eu, asa ca nu pot nici macar sa estimez numarul de link-uri sau CE anume a atras atentia.
    ______

LE: orice metoda, daca e luata ca atare si este folosita exclusiv, nu va aduce nimic bun sau mai rau, va dauna. Dupa parerea mea, trebuie sa faci totul "with a twist" sau sa combini metodele.
    Trust, but verify.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Doamne fereste, nu e vorba de subestimat, nu avem cum sa ne subestimam reciproc, ai stat pe primul loc de cand te stiu si probabil o sa ajungi la loc.
    Imi place atitudinea asta non combat. Cred ca puteti inchiria primul loc... avand in vedere ca nu va subestimati. [joke]

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Revenind la link-urile astea de pe tumblr, a fost mai mult o joaca a prietenei mele, eu personal nu am pus nici macar un singur link pentru site-ul de care vorbim (concurentul tau direct sa-i spunem asa). A tinut-o vreo 3-4 zile, dar apar mai multe pentru ca se imprastie cumva, daca dai "like" apare pe toate paginile care au dat reblog, ceva de genul.
    Deci, cum dai reblog pe tumblr si iti apare link-ul catre site? Daca nu e un mare secret.... ca daca e ... ma apuc sa caut si gasesc.

... si despre care site vorbim. Da un PM ca sint curios cum se vad link-urile astea.

Revenind la subiect, distinsul inginer de la Google recomanda diversitatea. Ceea ce inseamna ca poti avea 10 link-uri cu PR6, e posibil sa nu iei mare lucru daca astea sint singurele tale link-uri de calitate. Si sint de acord cu ce zice Dan in ultima parte a postarii.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post

Deci, cum dai reblog pe tumblr si iti apare link-ul catre site? Daca nu e un mare secret.... ca daca e ... ma apuc sa caut si gasesc.
    Ai optiunea de a redirecta contul de tumblr care siteul propriu.
    Cuvantul cheie este insusi numele blogului de pe tumblr (gigel-are-mere.tumblr.com)
    Oricum, conturile facute special pentru lb au inceput sa fie banate, dupa cum bine zice si Dan.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Imi place atitudinea asta non combat. Cred ca puteti inchiria primul loc... avand in vedere ca nu va subestimati.
    Hai ma, ce, avem 12 ani sa ne certam? Eu as fi dispus chiar sa ne ajutam intre noi, doar vindem lucruri diferite. Si cel mai important, ne batem cu niste giganti care incet incet o sa ne scoata de pe piata, asa ca daca ne-am lupta si intre noi ar fi dezastru.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

robyroy, mersi. Curiozitatea moare ultima. N-am inteles niciodata cum iti poti schimba URL-ul.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Gigantii oricum or sa va scoata din piata. Unora le-au trebuit 1-2 ani ca sa isi dea seama ca nu doar head keywords conteaza si ca un magazin online nu are ce face cu "impresii".

De CPM-isti nu mai zic nimic, ei sint deja acolo si au prins idei de prin 2009.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Da Krumel, de acord. Nu faci treaba doar pe o expresie si nu faci treaba din "impresii".
    Ideea e ca fiecare trebuie sa plece de undeva si sa invete. Cand apuci sa inveti cum merge treaba, te trezesti ca nu mai ai loc de cate un gigant.
    Se intampla la case mari si foarte mari.
    Exemple irelevante:
    Google
    what is my ip - Google Search
    london to tokyo - Google Search
    Trust, but verify.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Este pe forumul de q/a de la Seomoz aceeasi intrebare Links from tumblr | SEOmoz Q&A. De fapt linkurile sunt trimise catre blogul tau dupa tumblr. Nu este rau pentru ca poti scrie articole si din ele sa iti dai link in site-ul tau. Cred ca au valoare mai mare aceste linkuri. Prin metoda asta poti obtine ceva backlinkuri catre blogul tau facut pe Tumblr. Mai este si alta discutie tot pe Seomoz despre IBL-uri dupa tumblr Do links from a Tumblr blog count as inbound links? | SEOmoz Q&A.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th August 2011, 17:40
  2. Cum sa obtii Page Rank 5 usor - peste 1200 de linkuri unice
    De saladfingers în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th May 2009, 05:02
  3. Cum obtii asa ceva in Google Analytics pentru ecomerce?
    De Marius Ciocan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 27th October 2008, 23:08
  4. Backlink PR6 si PR7
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th September 2007, 12:56
  5. backlink from ask.co.uk ?
    De miealex în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd April 2007, 13:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •