Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Cum sa obtii Page Rank 5 usor - peste 1200 de linkuri unice

saladfingers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    43
    Posturi
    72
    Putere Rep
    30

Implicit Cum sa obtii Page Rank 5 usor - peste 1200 de linkuri unice

Pentru cei din voi care nu stiu; software-ul se poate folosi ca o metoda foarte buna de promovare a unei pagini. Daca ati creat un programel mic sau o aplicatie mai complexa aceasta o puteti promova prin softuri precum Promosoft sau Robosoft ori alte programe de inscriere in directoarele de software. Prin aceste software-uri de inscriere puteti promova aplicatia voastra in peste 1200 de siteuri, care va vor aduce un Page Rank 5. Daca nu ati creat un programel sau o aplicatie, atunci va puteti transforma websiteul intr-un software si puteti sa il inscrieti in mii de siteuri care promoveaza softuri. Pe aceste directoare de software puteti sa introduceti o descriere completa a siteului,un link, iar unele din ele ofera chiar pagini dedicate in intregime unui software, din care se poate scoate un Page Rank 3 aproximativ; toate acestea combinate cu inca sute de linkuri unice va vor aduce un Page Rank 5 aproape garantat.Acest lucru ne face sa ne intrebam: "Cum as putea sa fac un software pe care sa il promovez pe siteul meu?" Raspunsul e simplu: "Converteste siteul tau, sau portiuni din el intr-un fisier executabil cu optiune de instalare(setup)." Acest lucru se poate face cu usurinta scriind in motorul de cautare care il folositi "HTML to EXE converters"

Dupa ce acest pas este realizat, va ramine doar partea de promovare folosind un program de inscriere in siteurile care promoveaza software.

Acest lucru ofera citeva avantaje:

- din experienta mea o sa obtineti in jur de 1200 de linkuri unice si de calitate

- in functie de profilul siteului dumneavoastra, aceste siteuri va pot trimite sute de vizitatori zilnic

- O parte mare din acei vizitatori vor downloada softul creat voi.Acest lucru va permite sa plasati un "bookmark" permanent spre siteul dumneavoastra din browserele vizitatorilor(Nu folositi ADWARE!. Doar bookmark-ul e deajuns. Nu vreti sa va suparati vizitatorii prin publictate nedorita). In plus fata de acestea, vizitatorii vor avea tot timpul un link accesibil spre siteul vostru iar continutul siteului pe desktopul lor sau in meniul de start.

Nota: Aceasta metoda trebuie folosita cu grija.

NU ABUZATI DE EA PENTRU CA O SA PIERDETI!

Daca toata lumea ar incepe sa faca spam pe directoarele de software, toti pierdem. Folositi aceasta metoda doar pentru websiteurile de calitate, si faceti astfel incit cei ce downloadeaza softul creat de voi sa beneficieze cu adevarat de el prin instalarea lui. Nu oferiti informatii de care stiti ca utilizatorii nu au nevoie. Faceti utilizatorii de internet multumiti prin ceea ce le oferiti, iar ei vor pastra softul/bookmark-ul vostru pe computerele lor pentru mult timp, prin asta generind trafic si vizite siteului dumneavoastra atita timp cit el va exista online.

Articol extras de pe blogul meu personal - thebluepocket.com - as aprecia un link spre blogul meu pentru cei ce vor sa copieze continutul.Multumesc.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Ai in user CP un loc unde poti sa pui un link catre feed-ul blogului tau. il pui acolo si ultimul post de pe blog va aparea sus, sub userul tau. Nu e nevoie sa bagi fiecare post si aici pentru ca daca ai stii SEO cum pretinzi ti-ai da seama cat de valoros e continutul unic. Prin postarea lui aici, se alege praful de unicitatea continutului. Ori il postezi doar pe SEOpedia, ori il postezi doar pe blogul tau si pui un link la Recent Blog din USER CP.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    43
    Posturi
    72
    Putere Rep
    30

Implicit

am mai scris ca nu am intentia sa imi promovez blogul in alt post ...iar de scris le scriu in amindoua pentru ca blogul va ramine ca o arhiva(mai ordonata ca formul) pentru cei ce vor fi interesati, iar aici pe forum postez pentru cei ce nu vor intra pe blog.Happy ending(nu ma intereseaza unicitatea continutuli de pe blog - nu l-am facut ca sa scot bani din el - l-am facut ca o resursa pentru toti ce interesati)

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Exact astfel de softuri cum e cel definit de tine ajunge pe blacklistul meu de pe downbroad.com si apoi se propaga in ASP - Association of Shareware Professionals. Deci daca softul e de genul celui de mai sus efectul va fi exact invers, vei fi indexat de 1200 de linkuri si sters de 500.

Care e rezultatul te las sa ghicesti. Daca insa ai creea un software care sa fie relevant pentru site si pentru activitatea lui atunci ar fi alt lucru.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    43
    Posturi
    72
    Putere Rep
    30

Implicit

pai aia am scris la sfirsit....trebuie avut grija...daca nu e relevant.... stiu ce se intimpla daca dai ceva de ce nu are nevoie nimeni

prezentari, cataloage,etc de pe siteuri care sint relevante si sint valorase ca si continut nu au de ce sa se stearga
    Ultima modificare făcută de saladfingers; 23rd April 2009 la 16:40.

chibi77 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th March 2008
    Vârstă
    38
    Posturi
    28
    Putere Rep
    32

Implicit

inca un articol de tine prin care efectiv sa pacalesti...parerea mea, iti iei linkuri d la 15 mii de situri da pentru ce keyword sau cu ce sa te consolidezi in google?
    articolul e bun daca ti u neaparat sa ai mii de linkuri "and fel worm and fuzzy inside" ca le ai si punct mare valoare pentru siteul tau nu vad

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar linkuri page rank minim 5
    De afac3rist în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th September 2011, 17:40
  2. Page Rank 10
    De Duncan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 21st January 2011, 13:48
  3. page rank update
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 4th January 2009, 05:48
  4. Page Rank 0 (zero)
    De pstefan75 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th April 2007, 14:45
  5. page rank
    De Bogdan Citoiu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th March 2007, 19:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •