Pentru cei din voi care nu stiu; software-ul se poate folosi ca o metoda foarte buna de promovare a unei pagini. Daca ati creat un programel mic sau o aplicatie mai complexa aceasta o puteti promova prin softuri precum Promosoft sau Robosoft ori alte programe de inscriere in directoarele de software. Prin aceste software-uri de inscriere puteti promova aplicatia voastra in peste 1200 de siteuri, care va vor aduce un Page Rank 5. Daca nu ati creat un programel sau o aplicatie, atunci va puteti transforma websiteul intr-un software si puteti sa il inscrieti in mii de siteuri care promoveaza softuri. Pe aceste directoare de software puteti sa introduceti o descriere completa a siteului,un link, iar unele din ele ofera chiar pagini dedicate in intregime unui software, din care se poate scoate un Page Rank 3 aproximativ; toate acestea combinate cu inca sute de linkuri unice va vor aduce un Page Rank 5 aproape garantat.Acest lucru ne face sa ne intrebam: "Cum as putea sa fac un software pe care sa il promovez pe siteul meu?" Raspunsul e simplu: "Converteste siteul tau, sau portiuni din el intr-un fisier executabil cu optiune de instalare(setup)." Acest lucru se poate face cu usurinta scriind in motorul de cautare care il folositi "HTML to EXE converters"
Dupa ce acest pas este realizat, va ramine doar partea de promovare folosind un program de inscriere in siteurile care promoveaza software.
Acest lucru ofera citeva avantaje:
- din experienta mea o sa obtineti in jur de 1200 de linkuri unice si de calitate
- in functie de profilul siteului dumneavoastra, aceste siteuri va pot trimite sute de vizitatori zilnic
- O parte mare din acei vizitatori vor downloada softul creat voi.Acest lucru va permite sa plasati un "bookmark" permanent spre siteul dumneavoastra din browserele vizitatorilor(Nu folositi ADWARE!. Doar bookmark-ul e deajuns. Nu vreti sa va suparati vizitatorii prin publictate nedorita). In plus fata de acestea, vizitatorii vor avea tot timpul un link accesibil spre siteul vostru iar continutul siteului pe desktopul lor sau in meniul de start.
Nota: Aceasta metoda trebuie folosita cu grija.
NU ABUZATI DE EA PENTRU CA O SA PIERDETI!
Daca toata lumea ar incepe sa faca spam pe directoarele de software, toti pierdem. Folositi aceasta metoda doar pentru websiteurile de calitate, si faceti astfel incit cei ce downloadeaza softul creat de voi sa beneficieze cu adevarat de el prin instalarea lui. Nu oferiti informatii de care stiti ca utilizatorii nu au nevoie. Faceti utilizatorii de internet multumiti prin ceea ce le oferiti, iar ei vor pastra softul/bookmark-ul vostru pe computerele lor pentru mult timp, prin asta generind trafic si vizite siteului dumneavoastra atita timp cit el va exista online.
Articol extras de pe blogul meu personal - thebluepocket.com - as aprecia un link spre blogul meu pentru cei ce vor sa copieze continutul.Multumesc.