Salut .
Cazul este virtual.
Se da pe o nisa cu un site pe care vreau sa il optimizez dupa "cazare Moeciu". presupunem ca este cazaremoeciu . ro
Vreau sa sustin acel site cu mai multe bloguri pe platforme diferite ( gratuite) care sa trimita linkuri catre situl meu.( blogurile chiar vreau sa le fac de calitate, sa reziste)
Problema este ca nici sa ma dau peste cap nu pot face continut, articole pentru minim 10 bloguri, toate in domeniul ..cazarii si al geografiei.
Prin urmare am pentru respectivele bloguri continut pentru domenii inrudite/neinrudite cum ar fi istorie, cultura, arta si nu continut specific nisei
Cat de bune mi-ar fi linkurile de pe aceste domenii ..oarecum inrudite /neinrudite catre situl meu? ( link in sidewall sau in text)
Eu am de gand ca pe fiecare blog sa le dezvolt cu continut in domeniul lor si pe fiecare blog sa scriu doar cate un articol bine optimizat (in cazare moeciu) cu 1 sau 2 linkuri catre situl respectiv cazaremoeciu. Sincer sunt bloguri unde nu prea se potriveste asta .. de exemplublog despre ..general romani si sa apara deodata un articol despre cazare.
Mai sintetic , ca sa fie un link bun care ar fi obligatorii dintre cele de mai jos:
( ma refer tot la blogul care contine link intr-un articol catre situl meu principal cu .cazare moeciu")
1) numele blogului sa contina un cuvant cheie din ...cazare moeciu
2) url ul articolului sa contina macar un cuvant cheie din " cazare si moeciu"
3) toate articolele din blog sa fie cu continut din nisha - geografie, cazari, moeciu ..ect
4) doar articolul care face trimitere la cazare moeciu sa fie optimizat pentru aceste cuvinte..in rest celelalte articole, de istorie sau de geografie generala de pilda nu au relevanta pentru asta
Multumesc

Răspunde cu citat