Salutare tuturor! Am o problema care imi da batai de cap si m-am gandit ca aici pot gasi pe cineva care sa ma ajute. Treaba sta in felul urmator: am mai multe siteuri din aceeasi nisa si vreau sa fac link exchange intre ele, dar nu stiu cum sa o fac cat mai corect posibil fara sa fiu penalizat. Mai exact:
1 ip (RO) are urmatoarele siteuri: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R
unde E, I, J, au pagerank 1 restul 0
1 ip (RO) are urmatoarele siteuri: S, T, U unde S are pagerank 1, iar T pagerank 2 iar U pagerank 0
1 ip (NL) are urmatorul site: V cu pagerank 0
1 ip (NL) are urmatoarele siteuri: X, Y unde X pagerank 0 iar Y pagerank 1
1 ip (USA) are urmatorul site: Z cu pagerank 0
1 ip (USA) are urmatorul site: AA cu pagerank 0
1 ip (RO) are urmatoarele siteuri: BB, CC ambele cu pagerank 0
Pe primul ip unde sunt si cele mai multe siteuri am ip dedicat de la un cont reseller ele fiind impartite defapt in A, B, C, D un cont; E, F, G, H, I, J al doilea cont; K, L, M al treilea; N, O, P, R al patrulea. Cine ma poate ajuta cu o idee sau cu o vorba tip romaneasca gen: "toti vreti moca" sa nu ezite in a posta un raspuns. Sunt dispus sa ofer o suma modica via paypal, dar ajutorul mocangeala e binevenit.
p.s nu conteaza nisa, sau alte detalii le consider de prisos. ma astept la un raspuns de gen: A - B - C - A (3 way) ori normal. Multumesc mult pentru timpul acordat, numai bine, gbhattric.

Răspunde cu citat