-
Help! Link exchange
Salutare tuturor! Am o problema care imi da batai de cap si m-am gandit ca aici pot gasi pe cineva care sa ma ajute. Treaba sta in felul urmator: am mai multe siteuri din aceeasi nisa si vreau sa fac link exchange intre ele, dar nu stiu cum sa o fac cat mai corect posibil fara sa fiu penalizat. Mai exact:
1 ip (RO) are urmatoarele siteuri: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, R
unde E, I, J, au pagerank 1 restul 0
1 ip (RO) are urmatoarele siteuri: S, T, U unde S are pagerank 1, iar T pagerank 2 iar U pagerank 0
1 ip (NL) are urmatorul site: V cu pagerank 0
1 ip (NL) are urmatoarele siteuri: X, Y unde X pagerank 0 iar Y pagerank 1
1 ip (USA) are urmatorul site: Z cu pagerank 0
1 ip (USA) are urmatorul site: AA cu pagerank 0
1 ip (RO) are urmatoarele siteuri: BB, CC ambele cu pagerank 0
Pe primul ip unde sunt si cele mai multe siteuri am ip dedicat de la un cont reseller ele fiind impartite defapt in A, B, C, D un cont; E, F, G, H, I, J al doilea cont; K, L, M al treilea; N, O, P, R al patrulea. Cine ma poate ajuta cu o idee sau cu o vorba tip romaneasca gen: "toti vreti moca" sa nu ezite in a posta un raspuns. Sunt dispus sa ofer o suma modica via paypal, dar ajutorul mocangeala e binevenit.
p.s nu conteaza nisa, sau alte detalii le consider de prisos. ma astept la un raspuns de gen: A - B - C - A (3 way) ori normal. Multumesc mult pentru timpul acordat, numai bine, gbhattric.
-
Ori ca alegi 3way sau normal nu prea au putere linkurile de genul asta. Daca faci link exchange sa para cat mai natural in cel mai fericit caz iti transfera putin PR, cel putin eu asta am observat in cazul siteurilor mele.
Mai exista si metoda A-B-C-D-A
-
Link exchange 3 way a devenit mai usor detectabil de Google ... mult mai sigura varianta 4 way ... si nu pune toate link-urile deodata
-
Multumesc pentru raspunsuri. Bafta!