Atunci cauta-ma sa-ti fac un site bun
Atunci cauta-ma sa-ti fac un site bun
Eu zic ca nu se merita sa investesti in adwords mai bine bagi numai in seo acei bani , parerea mea
mie imi face un programator siteul nu-l fac eu, eu am venit doar cu ideile si cu banii. cand il termina ii fac un friendly design, si o sa-mi caut un om serios care sa se priceapa la seo.
daca ti-l face un programator atunci retrag ce am spus![]()
Dar nu uita: programarea, design-ul si seo se fac mana in mana... e mai greu sa le incepi toate pe rand! Deobicei oamenii sunt mai delasatori! Invata sa tragi de oameni... Dar dupa munca... si rasplata...
Boingeanu Ben
eu nu cred nici o clipa ca la inceput au sarit de 10 mii pe luna? deci la inceput? cand la inceput ar trebui sa bagi sume mici si sa vezi rezultatele in timp nu? dar nu 10 mii. cati bani poti sa ai sa investesti de la inceput banii astia. pai daca la inceput bagi asa mult te mentii in continuare tot cu 10 mii pe luna nu? si nu cred ca si-ar permite sa bage atatia bani lunar. deci la inceput 10 mii si dupa au coborat la 1000 de euro pe luna? nu e logic. pe ce te bazezi tu cand ai spus de suma asta?
cutru ... no offence ... dar modul in care vorbesti ... e clar ca nu ai nici o treaba cu online-ul ..
la inceput se investeste mult pentru ca atunci ai nevoie de trafic ... incetu cu incetu traficu ala de care ai nevoie la inceput si care il aduci prin adwords il inlocuiesti cu trafic din newsletter, facebook, reamintiri, etc etc etc ...
Nu cred ca pot sa bag mana in foc pentru cei 10.000 de EUR / luna dar oricum ... au avut si inca mai au o campanie destul de agresiva/completa pe google, campanie care clar costa multzi euroi ...
PS:
tinand cont ca m-am ocupat si de astfel de site-uri ... design nu ai nevoie .. e site de anunturi ... designu e minimalist ... un programator ti-l poate face ... in cel mai rau caz sa ai un designer sa il platesti pentru niste iconite si un logo sau ceva ...
Trebuie sa gasesti un om de incredere bun la toate care sa faca programare si seo.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
ok am inteles. sa zicem ca as fi dispus sa bag 3 mii pe luna in adwords, as putea sa fac ceva? sa ma ridic cat de cat? 3 mii e o suma destul de mare zic eula inceput se investeste mult pentru ca atunci ai nevoie de trafic ... incetu cu incetu traficu ala de care ai nevoie la inceput si care il aduci prin adwords il inlocuiesti cu trafic din newsletter, facebook, reamintiri, etc etc etc ...
da, o sa platesc un designer sa-mi faca iconite si un logo. de fapt logo e deja cumparat de pe istockphoto. e o broscuta cu o lupa cu culorile portocaliu, verde si gri. deci iconitele si culorile siteului o sa fie gri, portocaliu si verdetinand cont ca m-am ocupat si de astfel de site-uri ... design nu ai nevoie .. e site de anunturi ... designu e minimalist ... un programator ti-l poate face ... in cel mai rau caz sa ai un designer sa il platesti pentru niste iconite si un logo sau ceva ...![]()
@cutru
Cu 1000 euro nu faci mare lucru pe nisa asta. Ti se pare mult un buget de 10k euro pe luna pt adwords pt un site de anunturi? Mi se pare destul de mic. Stiu cabinete de avocatura care baga lunar in adwords peste 1000 euro pe luna, si nu ies decat pt cautari mici de nisa.
titirez.ro, portal imobiliar, a fost lansat cu o investitie de 1.5 mil euro in primul an, si nu a ajuns la nivelul tocmai.ro
S-a lansat Titirez.ro, un nou portal de imobiliare
Siteul meu de anunturi preferate este anuntul.ro pt ca anunturile sunt sterse de pe site dupa cateva zile (2 parca?), si ca sa fie reafisate trebuie platita din nou o taxa de listare --> stiu ca anunturile de acolo sunt de actualitate.
Success.
titirez.ro a investit 1.5 mil de euro in primul an si nu a ajuns la nivelul tocmai.ro din ce motiv?
daca tocmai.ro investea 10 mii de euro pe luna, la sfarsitu anului vin 120 de mii de euro da? pe cand titirez.ro a investit de 10 ori mai mult si nu e la nivel cu tocmai.ro
care ar fi explicatiile?
mie unu nu-mi place titirez.ro headerul ala zici ca face parte dintr-un site SF
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)