0 out of 1 members found this post helpful.
daca il aduci in top la eurovision am sa-l votez si eu
2 out of 2 members found this post helpful.
1. ce inseamna pentru tine sume destul de mari?
S-au promovat pe foarte multe cuvinte cheie, sunt convinsa ca la inceput au sarit de 10 mii de euro pe luna. Probabil ca acum au lasato mai moale.
2. 100 de mii de vizitatori pe zi zici?
50.000 (gresala mea) - citeste asta (tocmai.ro, in SATI TOP 10)
3. asta si urmaresc
Aici putem discuta daca merita investitia. Spre deosebire de site-urile din alte state unde userii tin minte numele domeniului, la noi in romaniaca situatia se schimba radical. Daca au acum 50 de mii pe zi si renunta la adwords probabil ca vor ramane pe undeva la 20 de mii cu indulgenta. La 20 de mii pe zi scoti din adsense maxim 3 mii pe luna (sa ma contrazica cei care au site-uri cu atatia vizitatori pe nisa de anunturi). In concluzie sa bagi 250 de mii de euro in adwords in 2 ani si sa scoti 70 de mii in urmatorii 2 ani nu inteleg ratiunea. Inca o data este treaba lor poate ai vad ceea ce eu nu vad.
Legat de OLX acolo este alta mancare de peste. Este un site international, din cate stiu eu affiliat cu GOOGLE. Ca si script este foarte bun deoarece a ales varianta cu subdomenii pentru fiecare localitate, judet si are o buna optimizare de pagina. Daca site-ul nu apartinea cuiva cu bani si influente atunci te asigur ca nu avea mai mult de 5 mii pe zi deoarece ei valideaza anunturile in timp real iar majoritatea sunt duplicat content, diferenta este data peputerea pagerankului pe care il au (intra robotii la cateva ore si indexeaza).
Cam atat, daca mai vrei sa-ti raspund la ceva te rog sa-mi scrii aici.
Succes!
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 17th July 2011 la 13:43.