In primul rand densitatea unui anumit cuvant pe care nici nu doresc sa il pronunt de pe prima pagina este de 9.24% - intr-un singur cuvant - spam
Linkurile trebuiesc sa contina numai text, iar spatiile sa fie '-', un exemplu bun site.ro/artist-titlu-melodie-altceva.html sau in cazul tau (pentru ca le importi de pe YT) ceva de genul site.ro/artist-titlu-melodie-text-altceva-ABCDEFG.html sau invers site.ro/ABCDEFG-artist-titlu-melodie-text-altceva.html unde abcdefg este codul unic al filmului de pe youtube, vad ca linkurile tale nu sunt ok, uite http://www.asculta- manele. ro/cauta.php?vq=Adi+de+la+Valcea&s=relevance&submit=S earch
META keywords nu mai sunt folosite de google, doar metadescrierea dar nici asta nu te ajuta mult, incearca totusi sa pui ca metadescriere titlul clipului.
Eu ca advertiser investesc o gramada de bani in adwords si nu accept ca reclamele mele sa fie afisate pe un site ca al tau. Ca mine sunt si altii, acesta este motivul principal pentru care risti sa-ti fie suspendat siteul. AdSense isi doreste in reteaua sa numai siteuri bune, importante si cu continut bun.
Incearca sa-ti investesti timpul liber in altceva mai creativ, o sa vezi... cu timpul ajungi la rezultate frumoase. Pe siteul tau 1000 de vizitatori unici valoreaza cat unul singur.
ps: nu sunt expert seo (nici pe departe) dar ti-am raspuns pentru a incerca sa iti fac un bine, un adevarat expert seo inchide fereastra imediat dupa ce citeste primul rand din primul tau post - adica linkul.

Răspunde cu citat