O intrebare ce ma macina de mult ... Este link exchange de ajutor pentru site-ul meu ? Adica ar merita sa fac linkex cu alte site-uri ?
O intrebare ce ma macina de mult ... Este link exchange de ajutor pentru site-ul meu ? Adica ar merita sa fac linkex cu alte site-uri ?
Probabil pe .ro inca mai merge, dar pe .com stiu ca nu e recomandat.
Oricum, indicat e sa ai link-uri catre tine si nu de la tine, decat daca ele merita link-uri.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
ah.. inteleg.. alte pareri ?
Categoric DA! De preferat ar fi insa link exchange-ul three way fata de cel reciproc.
Depinde cu ce fel de site-uri faci. Preferabil sa fie de aceeasi nisa cu tine.
de acord si eu atata timp cat se respecta nisa si nu sunt afisate in zone predominante cu linkuri (gen footer, pagina de "parteneri" etc)
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Eu am 2-way pe .com si am fost ridicat destul de mult in rezultate, deci categoric da. Cred ca conteaza cel mai mult nisa. 3-way ar fi si mai recomandat.
scuza-mi faptul ca nu inteleg la ce te referi la 2-way ... si 3-way.. ai putea sa fii putin mai explicit
2way: link de la celalalt la tine si de la tine la celalalt.
3way: de la celalalt la tine, de la tine la un al treilea site si apoi de la acel al treilea la site-ul care ti-a pus link tie.
Este bine sa nu ai mai mult do 20 de linkuri out.
Sunt multe criterii de apreciere a unui link.
Este bine sa fie contextual. Este suficient si chiar indicat sa fie doar pe homepage.
Linkurile pe pagini create special pentru asta sunt o mare minciuna si nu ajuta cu nimic. De obicei paginile astea nici nu sunt indexate.
Si nu uita de dofollow
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)