Scaneaza-ti si PC-ul cu Malwarebytes' Anti-Malware: Malwarebytes
In rest nu stiu ce sa mai zic, incearca sa dai un mail la host pentru ca e foarte ciudat.
Scaneaza-ti si PC-ul cu Malwarebytes' Anti-Malware: Malwarebytes
In rest nu stiu ce sa mai zic, incearca sa dai un mail la host pentru ca e foarte ciudat.
O reinstalare de wordpress nu inseamna neaparat ca ai scapat de toate fisierele ce ar putea fi in hosting.
Cum as face eu: as sterge tot folosind un program de ftp, avand setat sa imi afiseze si fisierele ascunse.
Setezi wordpress-ul sa foloseasca o alta baza de date decat cea veche.
Scrii un artciol nou, vezi daca se intampla ceva. Daca se "viruseaza" sau nu.
Daca totul e ok treci worspress-ul pe baza de date veche, vezi daca se modifica ceva. Daca se contamineaza din nou, atunci sunt sanse mari sa fie ceva prin baza de date. Daca nu, problema e in alta parte.
Ideea e sa o iei metodic, pas cu pas. Sa vezi la care pas intampini probleme. Asa e cel mai usor de aflat si eliminat o eroare.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Exact aceasta am facut si sunt 100% convins ca in fisiere nu e nimic suspect si nici fisiere hidden nu sunt corupte.
In schimb, in ceea ce priveste DB nu sunt sigur de nimic si nu stiu ce sa mai caut.
Foloseste baza de date intr0un wordpress instalat pe localhost. Daca nu se intampla nimic instaleaza si pluginurile ce le foloseai pe varianta live.
In general problemele pot fi de la :
- tema folosita
- pluginurile folosite
- alte widgeturi/bannere/chestii instalate
- virus in calculator
- virus pe host
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Poate asta ajuta: WordPress › Exploit Scanner « WordPress Plugins
The best things in life aren't things
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)