13th March 2011, 15:33
0 out of 1 members found this post helpful.
Ajutor optimizare seo
Salutare tutor!
Sunt nou pe forum si nou in domeniu seo!!!
Am un blog pe blogger pe care am inceput sa-mi prezint lucrarile acum un an si ceva. Dupa mult timp petrecut cu design-ul am inceput sa ma ocup si de seo.
Mai intai am incercat sa fac optimizare on page, acum am inceput sa-i adaug meta tags si meta keywords la fiecare pagina si fiecare postare si am rezolv si cu "alt" la poze. Acum are page rank 2. Am gasit pe cineva pentru inscriere in directoare pt. ca eu nu am timp. Ce pot sa-i mai fac sa urc in google? Deja a devenit o obsesie, e ca un joc de strategie!!!
Mai am un domeniu nefolosit care e mai seofrendly, pot face ceva cu el? Sa mai creez un blog si sa redirectez vizitatorii?
P.S. Nu stiu daca am voie sa dau link-ul blogului, daca da si vrea cineva sa se uite pe el...
Va multumesc tuturor anticipat!
13th March 2011, 23:01
Sal! Bine te-am gasit! Blogul este pe un domeniu!
Ultima modificare făcută de Arhitectu; 13th March 2011 la 23:07.
19th March 2011, 15:24
0 out of 3 members found this post helpful.
E cineva pe aici?
E cineva pe aici sau scriem ca prostii??? Macar adminii ar trebui sa-si dea mai mult interesul! Daca postam pe un forum afara pana acum cred ca nici nu apucam sa citesc toate raspunsurile!!!
19th March 2011, 19:47
V-ati simtit....???
Nu am postat unde trebuie??? Sunt agitat??? etc etc etc, dar cum se face ca acum a-ti raspuns??? Vroiam cateva sfaturi de la profesionisti, o discutie libera despre un site la care muncesc de 1 an si ceva, deci nu stau prost cu rabdarea si nici nu sunt agitat. Am intrebat daca am voie sa postez numele site-ul si nu a raspuns nimeni... anyway este vorba de arhitectu . eu!!! Va multumesc oricum!
P.S. am citit ghidul!
Ultima modificare făcută de Arhitectu; 19th March 2011 la 19:54.
20th March 2011, 15:56
sal
Departe de mine sa fac scandal si de respectat respect pe toata lumea, daca nu respectam nu postam aici. Pe bune acuma postasem de o saptamana si nimic...
Nu am inteles: "nu ai niciun cuvant cheie pentru care sa incerci o optimizare" Cum adica nu am???
Chiar asa importanta este inscrierea in directoare? Oricum este in curs de coacere!
Va multumesc!