Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Ajutor optimizare seo

Arhitectu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Vârstă
    48
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Ajutor optimizare seo

Salutare tutor!
    Sunt nou pe forum si nou in domeniu seo!!!
    Am un blog pe blogger pe care am inceput sa-mi prezint lucrarile acum un an si ceva. Dupa mult timp petrecut cu design-ul am inceput sa ma ocup si de seo.
    Mai intai am incercat sa fac optimizare on page, acum am inceput sa-i adaug meta tags si meta keywords la fiecare pagina si fiecare postare si am rezolv si cu "alt" la poze. Acum are page rank 2. Am gasit pe cineva pentru inscriere in directoare pt. ca eu nu am timp. Ce pot sa-i mai fac sa urc in google? Deja a devenit o obsesie, e ca un joc de strategie!!!
    Mai am un domeniu nefolosit care e mai seofrendly, pot face ceva cu el? Sa mai creez un blog si sa redirectez vizitatorii?
    P.S. Nu stiu daca am voie sa dau link-ul blogului, daca da si vrea cineva sa se uite pe el...
    Va multumesc tuturor anticipat!

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Primul sfat: muta-ti blogul pe un domeniu.
    Dupa aceea, cu drag vorbim si despre ce e de facut cu el.
    Al doilea sfat: citeste regulamentul si treci pe aici: http://forum.seopedia.ro/prezentare-forumisti/
    By the way : bine ai venit in comunitate.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Vârstă
    48
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Sal! Bine te-am gasit! Blogul este pe un domeniu!
    Ultima modificare făcută de Arhitectu; 13th March 2011 la 23:07.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Vârstă
    48
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

0 out of 3 members found this post helpful.

Implicit E cineva pe aici?

E cineva pe aici sau scriem ca prostii??? Macar adminii ar trebui sa-si dea mai mult interesul! Daca postam pe un forum afara pana acum cred ca nici nu apucam sa citesc toate raspunsurile!!!

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Implicit

Esti cam agitat. SEO peste noapte nu prea se face. In primul rand rabdare.
    Citeste aici pasii dintr-un ghid seo pe care ar trebui sa ii faci iar dupa ce crezi ca ai inteles totul si ai aplicat cum trebuie o sa observi si rezultate.
    Cu sfaturi mai concrete despre un site despre care nu stim nimic nu cred ca are cine sa te lamureasca.
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Respecta si vei fi respectat. Publicarea acestui subiect intr-un loc mai putin vizualizat de vizitatori a adus la un numar mic de raspunsuri. Iti sugerez sa faci un nou post in categoria: Studii de caz , in care sa incluzi si link catre site-ul tau. Vei primii acolo raspunsurile asteptate.

Dar te poti informa si singur: Ghid: Plan SEO Complet

Cat tine de interesul adminilor sau a celorlalti utilizatori - ajutorul este oferit in limita timpului personal ce il detinem.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Vârstă
    48
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit V-ati simtit....???

Nu am postat unde trebuie??? Sunt agitat??? etc etc etc, dar cum se face ca acum a-ti raspuns??? Vroiam cateva sfaturi de la profesionisti, o discutie libera despre un site la care muncesc de 1 an si ceva, deci nu stau prost cu rabdarea si nici nu sunt agitat. Am intrebat daca am voie sa postez numele site-ul si nu a raspuns nimeni... anyway este vorba de arhitectu . eu!!! Va multumesc oricum!
    P.S. am citit ghidul!
    Ultima modificare făcută de Arhitectu; 19th March 2011 la 19:54.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Arhitectu... din nou repet: respecta si vei fi respectat.

Ma bucur ca ai avut timp sa citesti ghidul seo de pe site. Ramane doar sa aplici ce ai citit acolo.

Am intrat pe site-ul prezentat de tine si se pare ca sunt mult prea multe de schimbat. Primul si cel mai important: nu ai niciun cuvant cheie pentru care sa incerci o optimizare. La o simpla vizualizare a codului sursa... ies alte probleme, gen ratia mica text comparativ cod, tag-uri folosite unde nu trebuie, modalitati mai simple de a genera acelasi continut. Putinele link-uri spre site au ca ancora Arhitectul sau nimic altceva.

Nu tine numai de noi sa te ajutam, trebuie sa te implici si tu in a invata cum sa schimbi toate cele de mai sus. Daca nu te descurci singur, cu siguranta se pot oferii utilizatori ce sa-ti pregateasca site-ul, contracost.
    Boingeanu Ben

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    35
    Posturi
    371
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Arhitectu Vezi Post
    Nu am postat unde trebuie??? Sunt agitat??? etc etc etc, dar cum se face ca acum a-ti raspuns??? Vroiam cateva sfaturi de la profesionisti, o discutie libera despre un site la care muncesc de 1 an si ceva, deci nu stau prost cu rabdarea si nici nu sunt agitat. Am intrebat daca am voie sa postez numele site-ul si nu a raspuns nimeni... anyway este vorba de arhitectu . eu!!! Va multumesc oricum!
    P.S. am citit ghidul!
    Tot respectul, nu te cunosc! Intradevar esti cam agitat si la al 5-lea post numai ca nu faci scandal.
    ON: Navigheaza putin pe forum, pentru ca sunt foarte multe resurse din care te poti "inspira".
    Incearca sa faci rost de multe link-uri spre site-ul tau, cat de cat relevante si daca e posibil sa fie si cu IP de Romania, daca site-ul e pe .ro

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th March 2011
    Vârstă
    48
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit sal

Departe de mine sa fac scandal si de respectat respect pe toata lumea, daca nu respectam nu postam aici. Pe bune acuma postasem de o saptamana si nimic...
    Nu am inteles: "nu ai niciun cuvant cheie pentru care sa incerci o optimizare" Cum adica nu am???
    Chiar asa importanta este inscrierea in directoare? Oricum este in curs de coacere!
    Va multumesc!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. ajutor optimizare
    De Ammadeuss în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 10th January 2011, 20:26
  2. Ajutor optimizare
    De shpampy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th September 2007, 13:09
  3. Ajutor optimizare !!!
    De metrix1977 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th January 2007, 06:39
  4. ajutor optimizare
    De prodan_13 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th January 2007, 15:41
  5. Ajutor optimizare ?!?!?
    De metrix1977 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th December 2006, 19:51

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •