Este importanta mentiunea de mai sus si in ceea ce priveste linkurile permanente vs. linkurile temporare. Incep sa nu mai vad sensul unor linkuri temporare oricat de puternice ar fi ele...
Este importanta mentiunea de mai sus si in ceea ce priveste linkurile permanente vs. linkurile temporare. Incep sa nu mai vad sensul unor linkuri temporare oricat de puternice ar fi ele...
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Aceste 2 articole mi se par foarte interesante si e bine de stiut care sunt trendurile anului, pentru a profita de ele. In primul articol sunt cateva idei foarte bune, iar in al 2lea e vorba de Facebook SEO, care nu e foarte complicat.
30 Web Trends You Have to Know About in 2011
Si inca unu pe care l-am gasit in postul de mai sus:
Facebook SEO, Ranking Factors & Visibility Hacks
http://www.toprankblog.com/2011/01/s...marketing-seo/
"The good news is that working together, Content Marketing and SEO amplifies effectiveness and becomes a competitive advantage."
"As for the future of Content Marketing, 51% of B2B marketers plan to spend more money on content marketing in 2011 according to a study by CMI."
"Content Marketing as a practice has been adopted by many digital marketers and it’s the glue of both SEO and Social Media. "
"It takes real talent to create keyword inspired content that resonates with specific customer needs and interests."
Un post despre headlines care cred ca trebuie citit de oricine.
10 Sure-Fire Headline Formulas That Work | Copyblogger
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
My 5 Favorite, but Often Ignored, Marketing Tactics
10 Reasons PPC is better than SEO - Top 10 Reasons PPC is better than SEO | Certified Knowledge
Why You Shouldn’t Rely On PageRank- Why You Shouldnt..
Baietii de la Seomoz au mai imbunatatit cateva tooluri:
So Much Great New Stuff (On-Page Tool, More Accurate Rankings and a Linkscape Update!) | SEOmoz
Si aici: http://pro.seomoz.org/tools/on-page-...timization/new una dintre preferatele mele devine si mai buna. Este interesant ca ofera si sugestii/descrieri asupra factorilor luati in calcul.
Interlinking Your Sites - Whiteboard Friday | SEOmoz Randfish discuta despre interlinkarea site-urilor pe care le detii. Stiu ca s-a recomandat sa nu umplem forumul de linkuri spre seomoz, insa acest articol mi s-a parut foarte util pentru ca stiu cu multi au deschis acest subiect sau s-au aratat interesati.
multumesc pentru linkuri!
Un articol interesant al lui Aaron Wall postat zilele astea pe blogul SeoBook. Analiza cu privire la linkurile de calitate dar care pot afecta negativ pozitiile in anumite conditii mi se pare foarte interesanta.
SEO Correlation Analysis vs Google Relevancy Input Signal Bleed
Ultima modificare făcută de Nichita; 29th January 2011 la 16:51.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)