dacă e un site destinat românilor din România, .ro>.com>.net>.eu
Offtopic, @admin- "Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (2 membrii și 4 vizitatori)"
Limba noastră-i o comoară
dacă e un site destinat românilor din România, .ro>.com>.net>.eu
Offtopic, @admin- "Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (2 membrii și 4 vizitatori)"
Limba noastră-i o comoară
Daca e un site destinat romanilor din romania .ro>.com>.net. Daca e un site destinat romanilor de pretutindeni, .com>.ro>=.net. Parerea mea cel putin. Oricum .eu<.info la orice ora.
Alex, am 2 domenii unul .com unul .eu identice, inregistrate in acceasi zi, ambele cu o pagina SEDO pe ele, ambele cu 1 link, din accelasi site. Unul e locul 12, unul locul +100 pe exact match. Cred ca asta spune relativ multe. Teoretic ambele sunt GTLDuri, si rezultatele ar trebui sa fie consecutive. Am variat pozitia ancorelor in pagina sursa, si nu se intampla nimic. Am scos linkul catre .com, si .com a fost delistat. L-am pus la loc dupa linkul de .eu in codul sursa, si a urcat la loc. Am scos ancora si l-am pus pe imagine cu ALT identic, a ajuns pe 30 si ceva. Asta se intampla acum vreo 6 luni, nu am mai repetat testul. Cuvantul nu era unul competitiv.
Ultima modificare făcută de Emil; 14th December 2010 la 20:20.
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)