Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 17 din 17

Subiect: Despre headingul h1 in prima pagina a site-ului

vladc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    tg-mures
    Posturi
    34
    Putere Rep
    32

Implicit

Asta e un subiect care ma intereseaza pentru ca lucrez la un site de stiri si am ajuns la partea cu headingurile.
    Am luat la rand mai multe siteuri importante de stiri sa vad cum au setat h1, evz, zf, money, wall-street toate au h1 la prima pagina pe ultimul articol adaugat care este mai important,deci se poate schimba si de 2,3 ori pe zi, cum este mai recomandat sa fie asa sau h1 pe o descriere a siteului in care sa fie cuvinte cheiei?

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de vladc Vezi Post
    Am luat la rand mai multe siteuri importante de stiri sa vad cum au setat h1, evz, zf, money, wall-street toate au h1 la prima pagina pe ultimul articol adaugat care este mai important,deci se poate schimba si de 2,3 ori pe zi, cum este mai recomandat sa fie asa sau h1 pe o descriere a siteului in care sa fie cuvinte cheiei?
    In primul rand conteaza daca te intereseaza sa optimizezi si brandul sau doar articolele. Daca te intereseaza brandul, as prefera (cel putin intr-o prima faza pana cand site-ul castiga autoritate) sa folosesc H1 pe brand. Daca te intereseaza doar articolul, poti pune H1 pe ultimul articol (sau pe cel mai important al zilei), desi imi pare o solutie fortata care depaseste logica headingurilor. Teoria spune ca H1 ar trebui sa defineasca elementul cel mai important al structurii ierarhice (eventual titlul site-ului sau titlul sectiunii unde ai articolele), in timp ce articolele propriu-zise, avand acelasi nivel de importanta, ar trebuie sa primeasca situate si pe acelasi nivel de heading (h2 sau h3, in functie de caz).
    As fi totusi foarte interesat sa mai "aud" si alte opinii pe tema folosirii H1 pe articol.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

La un site de stiri nu are rost sa pui hi pe titlul site-ului, deja acesta se presupune ca si-a capatat autoritatea, faptul ca se pune h1 pe ultimul articol adaugat care de obicei devine primul in pagina, deci primul titlu mi se pare perfect logic
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Sa "optimizezi brandul" inseamna sa scrii numele site-ului si sa iesi la acea cautari? Daca da, nu e nevoie de H1 pe brand ptr asa ceva.

Spre exemplu nytimes.com nu are nici un H1 pe index, el exista doar pe articol iar pe categorie doar pe ultimul articol postat.

Nu e o regula, fiecare pune H1 cum considera mai important.

Sint care pun H1 "brandul" care defapt e o insiruire de cuvinte cheie. E o tactica ce se pare ca a mers sau inca merge ptr index, categorii si subcategorii. Problema era ca ei lasau si pe paginile de articole si deci aveau 2 x H1.

Nu mai zic de magazine online care pun meniurile cu H1 si deci la un momentdat au cate 10 x H1 pe toate paginile.

Cat despre ziarele romanesti online, aveam candva in plan sa fac un studiu de caz pe ele...dar m-am lasat. Am scris candva un articol pe UX si am primit un raspuns tampit de la cineva din gasca lor. In Romania "doar noi stim ce e bine" e un slogan des intalnit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    La un site de stiri nu are rost sa pui hi pe titlul site-ului, deja acesta se presupune ca si-a capatat autoritatea, faptul ca se pune h1 pe ultimul articol adaugat care de obicei devine primul in pagina, deci primul titlu mi se pare perfect logic
    Pai H1 pe titlul articolului ai deja in pagina cu articolul respectiv. De ce ar ajuta asa mult sa ai H1 pe acelasi titlu de doua ori in site? Si mai ales care pagina va aparea prima pe google pentru o cautare legata de tema articolului? Pagina principala a site-ului sau cea cu articolul?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

In prima pagina ai doar "intro" la articol, si ajuta la indexarea mai rapida a paginii cu articolul complet, si daca pui H1 pe titlu site e cam greu sa o ofaci doar petnru prima pagina si pe paginile urmatoare nu.
    De exemplu Evenimentul Zilei crezi ca mai are rost sa aiba h1 pe titlu site? il mai ajuta cu ceva daca cauta cineva Evenimentul zilei? Probabil daca ar disparea din site cuvintele "Evenimentul zilei" ar iesi tot primul, si de ce sa imi irosesc cateva puncte de optimizare cu H1 cu asa ceva mai ales daca google recomanda fara h1 pe titlu site si logo
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

vladc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    tg-mures
    Posturi
    34
    Putere Rep
    32

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri, pana la urma cred ca m-am decis.
    Pe prima pagina h1 pe ultimul articol, h2 pe urmatoarele din lista.
    La categorii h1 pe numele categoriei, h2 pe articolele din categorie (precizez ca h1 nu este in meniu cum am vazut la multe siteuri care au h2 pe meniu la toate paginile din site, la mine fiecare pagina are headinguri diferite)
    Pe pagina articolului h1 pe titlul articolului.
    h3,h4 etc o sa vad in functie de ce linkuri imi raman.
    Daca aveti alte sugestii, astept.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cum aduci un site pe prima pagina in google
    De daniweb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 19th June 2009, 01:47
  2. prima pagina prima pozitie in yahoo
    De Lupanu în forumul Yahoo!
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th February 2009, 15:57
  3. Prima pagina seopedia - sugestie
    De TudorBiz în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th May 2008, 15:33
  4. De 2 ori pe prima pagina. CUM?
    De turbo în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th December 2006, 15:01
  5. doar prima pagina are PR
    De throwra în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd November 2006, 03:56

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •