Eh, fiecare cu preferintele luiEu am facut PR sculpting (schimband in acelasi timp si arhitectura site-ului) cu rezultate vizibile, de-aceea o sa il mai folosesc, dar moderat si cu cap.
Eh, fiecare cu preferintele luiEu am facut PR sculpting (schimband in acelasi timp si arhitectura site-ului) cu rezultate vizibile, de-aceea o sa il mai folosesc, dar moderat si cu cap.
M-am documentat: daca o pagina are 100 de puncte ca PR si din ea ies 5 pagini, din care una avea nofollow...atunci restul 4 imparteau cele 100 de puncte, cate 25.
Dupa scaparea cu PR sculpting se pare ca acum cele 4 primesc 20 de puncte si nu 25, pagina cu nofollow face ca restul sa primeasca 20 de puncte, iar diferenta de 20 de puncte sa se piarda din cauza link-ului cu nofollow.
Ceea ce ptr mine e ok, interesul meu era ca Google sa nu imi penalizeze link-urile cu nofollow, ci doar sa treaca peste ele.
Se pare ca face asta, link-urile duble din site cu nofollow fac doar ca shareul de PR sa scada dar nu atrage de la sine o penalizare ptr faptul ca unele linkuri au nofollow.
In mod normal Google sugereaza nofollow doar ca masura anti spam.![]()
Situatia este valabila si in cazul in care linkurile sunt un redirect catre destinatia finala si nu au nofollow pe ele?
Ex site.com/destinatie.org redirecteaza catre destinatie.org
Se pastreaza (cica) 90% din link juice la redirect. Nu inteleg logica, de ce 90% si nu 100%? De ce sa fiu penalizat ca vreeau sa imi fac site-ul mai user-friendly si sa am URL-uri corecte, sau sa fac re-branding si sa schimb domeniul? Ma rog, pana nu testez sunt povesti, dar mi s-a parut ciudat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)