exista multe domenii in care apare cratima si nu exista probleme pentru motoarele de cautare. daca ii faci optimizarea bine totul e ok.
Acum am cumparat un domeniu cu - (mini-open-cms.com) si am lansat pe 1 noiembrie situl.
Deja e indexat situl si gasit de cautatori fara probleme si mai ales dupa mini cms :-)
Eu prefer cu - ... dar merge si fara ...
Cele bune, Valics Lehel
http://www.grafxsoftware.com
domeniile cele noi in special cu mai mult de o cratima nu prea sunt bine vazute. mi-aduc aminte dintr-o emisiune de pe webmasterradio.fm cind unul dintre realizatori spune ca sotia sa care habar nu are de seo... niciodata nu face click pe un link aparut la google in serps care are mai mult de o cratima... stie ea ca ala este spam, deci nu este de incredere...
james martell, foarte cunoscut in lumea afiliatilor, avea majoritatea site-urilor de genul 1st-hosting-company.com, 1st-ringtones-... iar acum din cite stiu google i-a dat foarte multe jos... poate erau si alte motive nu stiu...
exista chiar f. multe cataloage web care nu vor sa-ti inscrie site-ul daca domeniul contine doua sau mai multe cratime... bineinteles ca aici conteaza si continutul... cei care au astfel de directoare poate pot sa-ti spuna mai multe daca accepta sau nu un astfel de site...
Eu cred ca este mai bine cu - in primul rand pentru utilizatori, ca pentru ei sunt siteurile si cred ca gandesc la fel si motoarele de cautare. Din ce stiu nu este bine sa faci spam in numele de domeniu dar este bine sa folosesti un cuvant sau un grup de doua cuvinte din lista ta de keyworduri.
ma gandesc acum sa iau un domeniu.
dar forma ab.ro e ocupata, la fel si forma a-b.ro.tot ocupata.
ma dezavantajeaza oare daca iau forma a_b.ro ?
eu am 2 domenii unu cu "-" celalalt fara si cel fara e mult mai bine cotat.
domeniul de tip "xy" este mai usor de folosit de utilizator la o accesare directa, in schimb cele de tipul "x-y" sunt mai benefice pentru motoarele de cautare... mai ales daca e cazul sa folosesti "x-y-z..."
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)