Cum se face redirect de la un site la altul? Poate cineva sa imi explice pas cu pas? Va multumesc.
Cum se face redirect de la un site la altul? Poate cineva sa imi explice pas cu pas? Va multumesc.
nu am folosit niciodata si nu stiu daca e ok pentru seo... in php
<?
Header( "HTTP/1.1 301 Moved Permanently" );
Header( "Location: http://adresanoua" );
?>
Eu am folosit "-" si mi se pare mai facil in acest fel. Desi presupun ca si fara este OK. Probabil doar o chestie de obisnuinta.
eu am 2 domenii unu cu "-" celalalt fara si cel fara e mult mai bine cotat.
domeniul de tip "xy" este mai usor de folosit de utilizator la o accesare directa, in schimb cele de tipul "x-y" sunt mai benefice pentru motoarele de cautare... mai ales daca e cazul sa folosesti "x-y-z..."
este mai usor pt. utilizator sa foloseasca "xy" decat "x-y"...dar cati intra pe direct pe stie-uri ??? e clar ca motoarele de cautare aduc trafic..deci totul se rezuma la un click.. decat un nume "imbarligat" "xy" mai bine unul despartit de "-" folosind cuvinte relevante(cheie) pentru site.
Eu am un site "x-y-x" si google, yahoo, etc. nu are nicio problema sunt primul la destule cautari.
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
Este de preferat xy in loc de x-y pentru transmiterea verbala a numelui de domeniu. Pentru motoarele de cautare nu este un impediment ca este fara liniuta: daca-i dai title "x y" si sau daca ai "x y" ca si anchor textlink de pe alte site-uri catre siteul respectiv, pentru motoarele de cautare va cantari la relevanta pentru sintagma "x y" si numele de domeniu "xy", motoarele vor "vedea" ca este vorba de doua cuvinte distincte in numele de domeniu chiar daca sunt lipite. De asemenea la vanzarea / cumpararea numelor de domenii sunt preferate cele fara liniuta - sunt unele site-uri pe care se vand nume de domenii unde nici nu se accepta nume de domenii cu liniuta.
In ce priveste redirectul permanent (inclusiv pentru paginile site-ului, deci nu doar pentru index, in cazul in care url-urile paginilor sunt identice pe cele doua site-uri), se poate face si din .htaccess astfel: se pune in radacina site-ului de pe care se face redirectarea (x-y.com) fisierul .htaccess cu urmatorul continut:
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine on
RewriteRule (.*) http://www.xy.com/$1 [R=301,L]
Ultima modificare făcută de c_n_m; 21st February 2007 la 16:03.
Salut.
Am citit acest thread, dar nu m-am lamurit intr-o problema. Detin 2 domenii: AB.RO si A-B.RO, unde B este cuvant cheie. Unul dintre domenii va fi redirectionat spre celalalt. Care e mai bine pentru SEO sa fie domeniul principal? AB.RO sau A-B.RO?
Dupa cum ai vazut si tu, exista mai multe pareri in legatura cu forma link-ului. Eu cred ca forma ab.ro e cea mai buna... motorul de cautare poate sa faca diferenta intre cuvintele cheie din link, deci nu ar fi un impediment asa ceva.
Boingeanu Ben
motoarele de cautare nu cred ca pot sa faca diferenta intre cuvintele din url, daca la asta te-ai referit cind ai spus "link". faptul ca ti-l boldeaza un cuvint in numele domeniului unui site cind cauti ceva nu inseamna ca si stie ce reprezinta, ca ti-l "parseaza" numele domeniului... spre ex. cauta pe google "femei cu poze" o sa-ti apara wvw.ecupidon.ro, insa "cu"-ul din cautare si "cu"-ul din numele domeniului nu au nicio legatura. as vrea sa ma corecteze cineva daca gresesc.
daca vrei un mic ajutor din partea motoarelor de cautare a-b.ro ar fi cel mai indicat. personal, cind este vorba de un site care ma intereseaza pe termen lung, nu aleg domeniul care-mi poate obtine un "mic ajutor", aleg domeniul care-mi place, deci eu as alege ab.ro. cum ambele sunt ale tale cred ca nu mai conteaza![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)