Personal nici eu nu am dat mare branza pe del.icio.us initial, insa am vazut ca mai toata lumea vorbeste despre el si am ajuns si eu sa-l folosesc. Acum mi se pare chiar si util (asa imi salvez eu tot ceea ce e de citit), cat despre denumiri ciudate, se pare ca incep sa apara tot mai multe in peisajul internetului de afara (vezi si grou.ps si mai sunt cateva dar nu imi vin acum in minte). Intr-un fel pe asta m-am bazat si eu cand mi-am luat gugle.ro. E ciudata denumiea cat de cat si aduce cu un bine cunoscut motor de cautare (oare care? ).

Apropos, cat de corect vi se pare acest "mic proiect"? Ma refer la gugle.ro. In sensul ca eu practic profit de neatentia utilizatorilor pt a face trafic. Si, se poate considera si aceasta o metoda (mai putin eficienta desigur) de SEO? Stiu ca pare greu de imaginat, dar totusi, fara nici o promovare, fara nimic, am in jur la 30 de vizitatori pe zi, iar procentul de "returning visitors" e in crestere.

Si inca una scurta si ma duc: cat de legal este sa ma folosesc de google.com ca si identitate vizuala initial (pentru ca nu am de gand sa-l las asa) dar si ca denumire?