Am si eu o nelamurire. Exista vreo diferenta intre modul cum vede Google cuvintele bolduite / italice in text? Care dintre cele doua variante are relevanta mai mare ?
Am si eu o nelamurire. Exista vreo diferenta intre modul cum vede Google cuvintele bolduite / italice in text? Care dintre cele doua variante are relevanta mai mare ?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Cred ca nu ai cum sa-ti dai seama care din cele doua variante are o relevanta mai mare. In general daca cuvintele cheie sunt scrise cu un stil diferit, ca e bold, ca e italic, ca e underline sau cu culoare diferita, motorul de cautare tinde sa creada ca sunt cuvinte destul de importante pentru pagina respectiva.
Eu cred ca relevanta cea mai mare o au cuvintele cu BOLD.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Asa cum omului intr-un text bold-ul sare in ochi, la fel si ptr motoarele de cautare. Italicul e ptr texte mai putin importante, bold ptr cele care merita atentia.
Oricum, nu "boldui" multe cuvinte in text sau nu repeta bolduirea de fiecare data cand ai un cuvant cheie. Abuzul duce spre spam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)