Eu as zice ca e exact invers. Baieti inteligenti, harnici si perseventi cu siguranta au fost o multime. Dar, pe langa niste bani de inceput, care n-au fost niste bani de buzunar totusi, nu oricine a putut avea privilegiul de avea bara de cautare in pagina principala de la Yahoo (ce parea a capara internetul la acea vreme) ani de zile si pe care sa scrie "Powered by Google". Cam asta e viata: nu e suficient sa ai calitati, tb sa ai parte si de conjuncturi.
Nu prea vad cu ce te-ar putea da in judecata Google in mod deosebit fata de proprietarul site-ului www. claparidemaimutza. ro (plagiat, asociere de imagini cu o marca inregistrata samd). Ar fi interesant de detaliat.Dar eu nu intrebam de baietii de la google, eu am am intrebat ce este si cum se manifesta aceasta celebra penalizare pe care eu in ciuda incalcarii tuturor termenilor google nu am intalnit-o in cei cativa anisori de cand ma plimb si eu pe web. (Si ia in calcul ca eu am fost si dat in judecata de google pentru acest lucru chiar de mai multe ori, si totusi respectul lor fata de corectitudine rezultatelor a ramas acelasi)
Indraznesc totusi sa cred ca nu ai incalcat chiar toate regulile. Sunt cateva extrem de dure: link-uri catre site-uri de warez, infectate cu virusi, site static down multe zile samd.
Pe de alta parte am preluat un site ce a avut in header linkuri catre clasice site-uri neagrate (medicamente ptr marit si intarit anumite extremitati ale corpului uman) timp de un an si patru luni si vada ca nu a fost nicio o problema (intarziere) in a obtine rezultatele dorite ptr el.

. Acelasi lucru e de exemplu si cu panaramale de pe dorobanti de ex, degeaba le da mamica si taticu bani, ca ei n-o sa stie in viata lor sa faca ceva.. poate cel mult sa cheltuiasca. Asa ca oricine poate sa aiba o idee geniala, dar daca nu o pune in valoare e egala cu zero.
Răspunde cu citat