Salut. Studiind un site concurent am dat peste asta: <meta name="subjects" content=""/> - in codul sursa al site-ului. In subjects se afla postate mai multe cuvinte cheie. Stie cineva ce importanta prezinta asta pentru Google ?
Salut. Studiind un site concurent am dat peste asta: <meta name="subjects" content=""/> - in codul sursa al site-ului. In subjects se afla postate mai multe cuvinte cheie. Stie cineva ce importanta prezinta asta pentru Google ?
Ultima modificare făcută de Nichita; 13th March 2009 la 14:22.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Chiar daca este veche pagina, se poate observa de pe statistica care este procentul in care este folosit, si anume 0,05%, ceea ce este nesemnificativ.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu nu il folosesc . Din ce am citit ,parerile sunt impartite , unii sustinand chiar ca e bine sa folosim exact continutul din description in metatagul subjects , insa in general acest meta este considerat inutil . Poate ca in trecut , multi ani in urma (pentru anumite motoare ), acest meta era important .Atat timp cat utilizez metatagurile title , keywords si mai ales description , nu vad utilitatea metatagului subjects .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)