Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: ce parere avetzi despre e maketing?

brahma este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th February 2005
    Posturi
    40
    Putere Rep
    34

Implicit ce parere avetzi despre e maketing?

ce parere avetzi despre e maketing?
    despre comertul electronic
    in romania shi in intreaga lume
    avantajul internetului fiind investitzii foarte reduse

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.974
    Putere Rep
    60

Implicit

marketing da ..este o idee geniala sio in unele tari dezvoltate, anumite companii se bazeaza 90% pe site-ul lor web.

Cat despre comert electronic ... e jale ...in ROmania.

In alte tari este destul de profitabil.

In ROmania sunt ~ 40.000 posesori de card, dintre care nu stiu daca 500 stiu ce inseamna sa cumperi online si doar 50 care chiar ar risca sa o faca.

Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th February 2005
    Posturi
    40
    Putere Rep
    34

Implicit romania...se dezvolta...dar este doar o mica parte

am observat anuntzuri in ziare,unde firmele pe langa alte date publicitare aveau si siteul lor.am observat shi am auzit intentzia f multor firme de a se extinde pe net.momentan comertul romanesc se face prin posta[ramburs] au inceput shi unele banci sa proceseze online dar ar avea comisioanele mari care ar scade drastic din PROFIT.bancile se acomodeaza greu.
    am auzit ca se scoate profit shi in romania dar nu atat de mare.este vorba de trafic,care e putin.romania este un 'local market'
    am incercat pe diverse nishe pe piatza mondiala,unde te loveshti de o concurenta imbatabila.in aceasta concurentza am vazut webmasteri romani care aveau pozitii in top facand fatza.
    DECI SE POATE.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    38

Implicit

Salut,

Se poate. Magazinul la care lucrez demonstreaza asta si va continua sa creasca. Trebuie doar putin curaj si noroc.
    Cu stima,
    Razvan Pop

Rastero este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd March 2005
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Pt inceput se poate opta pt magazin online dar nu cu plata prin card.
    Este mai complicata procedura cu cardurile si pana se linistesc apele rambours-ul reprezinta cea mai simpla alternativa.
    Clar prezentarea produselor pe net reprezinta un mare avantaj insa din pacate romanii inca nu prea sunt obisnuiti sa cumpere on line,mai bine i-ti comanda pe mail cu toate ca pot face asta direct din e-magazin.
    Afara e-magazinele sunt in crestere continua,ceea ce ma face sa sper ca si in Romania vor creste si oamenii vor alege acest tip de cumparaturi.

De mers trebuie sa mearga daca te ocupi de publicitate si daca te dedici!

overload este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Posturi
    53
    Putere Rep
    35

Implicit

Originally posted by Rastero
    [b]Pt inceput se poate opta pt magazin online dar nu cu plata prin card.
    Este mai complicata procedura cu cardurile si pana se linistesc apele rambours-ul reprezinta cea mai simpla alternativa.
    Clar prezentarea produselor pe net reprezinta un mare avantaj insa din pacate romanii inca nu prea sunt obisnuiti sa cumpere on line,mai bine i-ti comanda pe mail cu toate ca pot face asta direct din e-magazin.
    Afara e-magazinele sunt in crestere continua,ceea ce ma face sa sper ca si in Romania vor creste si oamenii vor alege acest tip de cumparaturi.

De mers trebuie sa mearga daca te ocupi de publicitate si daca te dedici!
    totul depinde de asteptarile noastre si de ce avem de vanzare. cartile, calculatoarele, cd-urile merg. daca te apuci sa vinzi bormasine, nu stiu cati clienti o sa gasesti.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th February 2005
    Posturi
    40
    Putere Rep
    34

Implicit o sa vina shi randul romaniei

ce parere avetzi despre restul lumii atzi avut incercari..reushite
    nu este ushor dar cu munca este f avantajos
    am incercat shi rezultatele nu au fost prea mult asteptate... 8)

3w
    3w este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th March 2005
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

eMarketing si Comert electronic sunt 2 lucruri total diferite.

Inca in Romania nu putem folosi termenul de eCommerce in toata puterea cuvantului, pentru ca nu exista modalitati de plati online. Singura solutia este de la epayment, iar din cate stiu banii nu intra in timp real in contul comerciantului, cea ce este un mare dezavantaj.

Iar emarketing-ul a devenit o necesitate in ultima perioada pentru firmele mici si mijlocii, fiind o solutie mult mai accesibila decat marketingul traditional. Lucrul care imi face mie mare impresie este ca webmasterii cu un site putin vizitat au pretentii materiale exagerate.
    ex. Am contactat proprietarul ( n-are sens sa dau nume ) unui site de afaceri, destul de slab vizitat ( aproximativ 2000 unici / luna ) si a cerut 100€ / luna pentru un singur link in josul paginii lui. In acelasi timp exista si oameni mai realisti care cunosc piata si limitele ei.
    Cu o mentalitate de genul acesta, mi-e frica sa nu stricam si potentialul pietei de emarketing aflata inca in scutece. Proprietarii firmelor care doresc o reclama intr-un site au un buget prestabilit pentru o anumita perioada de timp iar daca preturile sunt de genul celor de mai sus nici nu au cum sa isi faca o campanie publicitara reusita pe internet.

Fiind primul meu post in acest forum, vreau sa va felicit pentru initiativa de a crea un loc unde oamenii se pot informa si "culturaliza" in domeniul internetului. In Romania forumurile mari sufera uneori de lipsa de bun simt.
    Ca sa poata internetul sa devina un mediu de afaceri cu adevarat profitabil trebuie ca lumea sa afle ce inseamna cu adevarat internetul si care ii e potentialul.

-=Adi=- este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th January 2005
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am observat preturi aberante la asa ceva.
    Si nu inteleg de ce se intampla asta.

Traficul adus de un banner de la un astfel de site (2000 vizitatori/luna) este infim. Nu mai vorbesc de numarul celor care vor cumpara ceva de pe site-ul tau in cazul in care vinzi ceva.

Eu de exemplu am un site cu aproximativ 8800+ unici pe luna si as fi foarte fericit daca mi-ar da cineva 100 000 pentru un banner afisat pe site-ul meu insa asta nu se intampla, asa ca...mi-am luat de mult gandul de la a face bani din afisarea de link-uri/reclama pe site. :lol:

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. O parere despre optimizarea SEO
    De Skinnerul în forumul Google
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 14th November 2009, 01:07
  2. Ce parere aveti despre epromovare-web.ro
    De imation256mb în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th April 2009, 22:46
  3. parere despre register.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Hosting
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th June 2008, 17:30
  4. O parere despre un director Web
    De geois în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 16th April 2008, 13:19
  5. Ce parere aveti despre www.helpero.com
    De mo0nrider în forumul Studii de caz