Ok Diana, de acord cu tine,
Si in sensul celor afirmate de tine, ma asteptam la un mail privat catre mine (solicitat sau nesolicitat) in care sa ma gadili putin la orgoliu, ceva gen:
"bine ati venit la noi, sunteti foarte activ, va multumim ca contribuiti in mod voluntar la dezvoltare comunitatii, va dam un link cu interviul lui Cristi Mezei de la radiolynx, fiindca vad ca sunteti pasionat de optimizare, etc"
Chestia asta mi-ar fi gadilat cumva orgoliul (nu ca nu asa mai scrie, sincer imi place aici pe forum), si nici macar nu trebuia sa scrieti ceva in care sa credeti intr-adevar, era suficient sa scrieti frumos, pozitiv, si ma castigati pe vesnicie.
PS Interviul lui Cristi Mezei de la radio linx (nu mai stiu dee pe unde l-am descarcat), fie vorba intre noi, este excelent, il am in calc, si este in primul rand extrem de mobilizator pentru orice pasionat de optimizare. Felicitari Cristi, nu te flatez, da pur si simplu asta-i adevarul: interviul tau mi-a dat ceea ce aveam nevoie mai mult : incredere in mine.
PPS In felul asta, poate reuseai sa incurajezi un membru nou sa creeze putin mai multa interactivitate pe forum, desi sincer, voi continua sa particip cu placere la discutiile de pe dansul (forum), vorba moldoveanului. Fiindca aici, printre miile de trocuri online cu domenii,link exchange-uri, promovare mascata site propriu, am reusit sa cunosc oameni interesanti.
In plus, multe articole de calitate.

Răspunde cu citat