+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Incetati cu SPAM-ul

Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    264
    Putere Rep
    13

Implicit Incetati cu SPAM-ul

Salut add!

Am observat ca nu mai esti activ (nu ai mai scris deloc) in forum-ul SeoPedia de ceva timp deja. Ne este dor de tine si de ideile tale.

Putem sa te ademenim inapoi ?

Daca nu iti mai amintesti parola contului, o poti cere aici :

http://forum.seopedia.ro/login.php?do=lostpw

Multumim.

Echipa de soc,
    SeoPedia Forum
    Cel mai important forum despre Internet marketing din Romania.
    http://forum.seopedia.ro

Nu e vina mea ca nu am ce citi cand intru. Mai trec din cand in cand ma uit ce mai e nou, plec ca nu-i nimic de vazut. Nu ma intereseaza prea tare link exchange-urile si ce director nou a mai facut un puber. La atat se limiteaza forumul seopedia in momentul asta.

Data înscrierii
    28th September 2007
    Posturi
    73
    Putere Rep
    9

Implicit

Subscriu... e o magarie ce faceti
    ..."ne e dor de tine" c'moooon!!!

Diana este deconectat Administrator Diana is a splendid one to behold Diana is a splendid one to behold Diana is a splendid one to behold Diana is a splendid one to behold
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.286
    Putere Rep
    23

Implicit

Haideti sa nu trecem la cuvinte tari, de acord? Aveti putina rabdare sa se intoarca Cristi de pe unde o fi plecat si rezolva el problema, fiind singurul in masura sa o faca.
    Am un magazin online de Cosmetice si un portal de Afaceri

Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    128
    Putere Rep
    7

Implicit

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    Haideti sa nu trecem la cuvinte tari, de acord? Aveti putina rabdare sa se intoarca Cristi de pe unde o fi plecat si rezolva el problema, fiind singurul in masura sa o faca.
    Nu stiu de ce, dar am fost aproape sigur ca in nici un caz Cristi Mezei nu ar fi putu face sau aproba acest gen de promovare.
    Evident, nu au rost cuvintele dure, totusi ma mir ca se intampla asa ceva, pe un forum in care problema spam-ului se discuta in foarte, foarte multe topicuri.
    In fond si la urma urmei, in afara de pasiunile si patimile starnite de internet, bani, competitie si trafic, ar trebui sa nu uitam sa fim fair.

PS problema banuiesc ca a fost deja rezolvata, presupun ca nu veti mai trimite astfel de mailuri. Sau poate ca nu e spam, fiindca daca bifezi in cpanelul propriu de utilizator ca esti de acord sa primesti mailuri de la admini, atunci ar parea ok.
    Sau poate nu...
    E cam complicata discutia, dar macar sa comentam la rece, fara sa devenim patimasi.

Data înscrierii
    20th December 2007
    Locaţie
    Arges- Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    128
    Putere Rep
    7

Implicit

Citat Postat în original de Diana Vezi Post
    Eu mi-as fi cerut scuze, in numele celui ce a trimis mailul din partea seopedia, indiferent cine e cel ce a trimis (echipa de soc?), nu are importanta. Presupun ca scuzele ar fi fost acceptate si i-ati fi usurat putin sarcina de moderare lui Cristi.

E o tehnica destul de simpla (asta cu scuzele) care de multe ori functioneaza foarte bine. Acu, depinde daca ai asa zisul curaj de a-ti recunoaste greseala.
    Tu ce zici Diana?

PS apropo de echipa de soc: ma socarati fratilor!
    Ultima modificare făcută de Michael; 4th January 2008 la 12:24.

Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    264
    Putere Rep
    13

Implicit

M-am uitat acum in cpanel si am asa:

Receive Email from Administrators
    Receive Email from Other Members
    Receive Email Notification of New Private Messages

unde se incadreaza asta? n-a venit de la admin sau alt membru, e mail automat trimis de un script fara ca eu sa-l pot dezactiva, din punctul meu de vedere e spam si nu creau sa-l mai primesc.

Diana este deconectat Administrator Diana is a splendid one to behold Diana is a splendid one to behold Diana is a splendid one to behold Diana is a splendid one to behold
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.286
    Putere Rep
    23

Implicit

La un moment dat Cristi a observat ca sunt foarte multi membri inscrisi si inactivi. Si atunci am cazut de acord (echipa de soc ) sa trimitem un email de reamintire membrilor, sa mai invioram un pic atmosfera. Nu stiu daca s-a trimis unul sau mai multe emailuri si nu stiu prin ce metoda s-au trimis. De aceea am zis sa asteptam sa vina Cristi sa rezolve problema.

Ok, imi cer eu scuze in numele echipei de soc, intrucat se pare ca sunt singura ramasa pe metereze zilele astea. Dar n-am ce sarcina sa-i usurez lui Cristi. Cand se intoarce, probabil va dezactiva acel script, daca asa a trimis emailurile.

Pana atunci, scuze pentru neplacerile provocate.
    Am un magazin online de Cosmetice si un portal de Afaceri

Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    264
    Putere Rep
    13

Implicit

am primit macar 3 emailuri, deci n-a fost one time thing. nu m-a deranjat atat de tare insa ca idee, fix la seopedia se fac de astea?

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator Nic has much to be proud of Nic has much to be proud of Nic has much to be proud of Nic has much to be proud of Nic has much to be proud of Nic has much to be proud of
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    550
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de add Vezi Post
    Nu e vina mea ca nu am ce citi cand intru.

Dar a cui e ?

big
    big este deconectat Ambasador big is a splendid one to behold big is a splendid one to behold big is a splendid one to behold big is a splendid one to behold big is a splendid one to behold
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    29
    Posturi
    819
    Putere Rep
    19

Implicit

Din cate stiu eu asta e un script automat din vBulletin si e considerat email de la admini, asa ca daca debifezi respectiva optiune nu-l vei mai primi.

SPAM, in sensul strict al legii, nu e in nici un caz, pentru ca tu ai optat sa-l primesti cand te-ai inscris pe forum si te poti dezabona destul de usor.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 3 1 2 3 UltimulUltimul

LinkBacks (?)

1. 4th January 2008, 12:21

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st March 2007, 23:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM