Am inteles. O sa ma mai gandesc la diferite solutii si le postez aici sau trimit PM.
Am inteles. O sa ma mai gandesc la diferite solutii si le postez aici sau trimit PM.
Introduci "user verification": un telefon pe un numar de fix. Nu e bullet proof dar te scapa de o multime de duplicati. Nu il faci obligatoriu daca vrei, dar pui in profil ceva de genul: user verificat de SiteDeLicitatii
Verificarile dupa ip sau email sunt glume.
Poate ar merge ca varianta telefonul fix dar asta in cazul in care adresa respectivului confirma numarul de telefon atunci cand cautam informatiile la 9331 (sau care era numarul de informatii) sau cartea de telefoane si bineinteles acestea sunt publice.
Mergem prea departe cumva ...
Eu nu as fi de acord sa mi se ceara numarul de telefon ca lucru obligatoriu...
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu obligatoriu, Cristi. Si in nici un caz pentru a fi facut public. Doar pentru confirmare si pentru a avea un statut de om care nu are ceva de ascuns. E o metoda obisnuita pe site-urile de licitatii si freelance de afara.
Si daca declari un nr de telefon? Cum verifici ca e al persoanei, o suni?
Ca daca nu, ce ma impiedica sa pun un nr. la intamplare?
Si chiar daca se ajunge la o confirmare telefonica, iti ia 10 minute sa ai un nr. nou la provideri gen smartcall.ro
Eu as propune un sistem prin care un domeniu nu poate fi legat decat de un user. Sau un sistem de reputatie aplicat la domenii...
Se pare ca cineva a lansat ceva asemanator :selldomain.ro
Nu conteaza oricum, nu are sustinerea de care are parte seopedia, dar ma uitam ca e recent lansat, nu m-ar suprinde daca proiectul a fost inspirat din postul lui Cristi.
Oricum a fost ciudat ca aici se tot vorbea de vreo o luna de acest proiect.
Si selldomain a fost cumparat ca domeniu si finalizat in ultimele 3 sapt.
Oricum, proiectul care va fi al nostru va fi de 4 ori mai puternic.
Ca idee doar, are in spate vreo 2 sapt. DOAR de specificatii dpdv programare si arhitectura facute de mine personal.
Si cu ajutorul vostru va fi un produs bestial.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pe selldomain vad ca se vand domenii .ro . Nu cumva este ilegala vanzarea acestora ? Sau intre timp s-au mnai schimbat regulile ?
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
este interzisa dar ei nu-si asuma raspunderea.din pacate nu am vazut insa o avertizare in aceasta directie pe site-ul lor
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)