Nu stiu daca s-a mai discutat, dar recomand pentru SEOpedia un Smiley Pack
Nu de alta, dar exista atatia useri cu personalitate aici, sunt sigur ca mai multe smiley-uri ar ajuta utilizatorii sa se exprime![]()
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar recomand pentru SEOpedia un Smiley Pack
Nu de alta, dar exista atatia useri cu personalitate aici, sunt sigur ca mai multe smiley-uri ar ajuta utilizatorii sa se exprime![]()
Oare primesc reputatie daca tot postez aici, de unul singur?![]()
deci DA!
cine mai vrea, sa scrie PARTIKIP
Cand sunt suficienti care partikipa, trimit cererea mai departe si insist sa se rezolve.
Eu zic ca ar trebui păstrat forumul așa cum e acum, fără prea multe briz-briz-uri. Imaginile alea de tip emoticonuri sunt briz-briz-uri. Parcă sunt și de copii...
E adevărat că o imagine face, uneori, cât o mie de cuvinte, dar sa nu exagerăm.
Eu nu partikip. Partikipați voi dacă vreți.
Ca tot vorbim de emoticonuri, mi-am adus aminte...
Pe un forum mare, nu-i mai dau numele că e o mare țigăneală / prosteală acolo, un utilizator m-a jignit subtil. Și am zis... mă, am de ales între a-l înjura în direct, live, în subiect sau, de ce nu?, pe pm. Numai că am fost și mai isteț. Forumul pune la dispoziție emoticonul ăla cu degetul din mijloc. Așa că am făcut reply și i l-am arătat.
Mai departe ? Am luat ban
No', asta chiar mi se pare tare. Să pui un emoticon la dispoziție, dar, dacă îl folosești, să fii banat.
Partikip!
Nici eu nu as fi de acord cu prea multe emoticonuri. Ce avem aici e suficient, altfel am arata ca o sorcova![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)