Vă rugăm apăsați butonul de mai jos pentru a modifica adresa dvs de email și parola. Orice modificare pe care ați făcut-o în această pagină nu va fi salvată.
Ma gandesc ca daca e butonul sus ar trebui schimbat!
Vă rugăm apăsați butonul de mai jos pentru a modifica adresa dvs de email și parola. Orice modificare pe care ați făcut-o în această pagină nu va fi salvată.
Ma gandesc ca daca e butonul sus ar trebui schimbat!
2013-05-02_1410 | Flickr - Photo Sharing!
Se pare ca nu se pot vizualiza profilele altor useri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Si nici lista de prieteni nu e disponibila!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
@robyroy
Eu nu am probleme, pot vizualiza orice profil, folosesc mozilla.
@Rapsodia
Imi apare lista de prieteni dar daca dau pe "mai mult" nu imi mai apare niciun prieten.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Da, est ok acum si la mine.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
pic.jpg
Nu sunt numarate corect nr-ul de post-uri. La userul din imagine apare un singur Post, cu toate ca are mai multe.
Butonul de "Spy" nu mai exista.
Dupa ce dai click pe What's new, iti apare sus Activity stream, ala e noul Spy.
In unele sectiuni este dezactivat counterul, nu vrem sa se inmulteasca nejustificat nr. de bancuri si de "Bine ai venit"-uri ale celor proaspat veniti![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)