Ceva seo-iste pe chat?![]()
in cazul asta sa vorbim optimizat seo, sa folosim cuvinte cheie![]()
Haha, old school. Ultima data cand am intrat pe IRC a fost prin 2000-2002![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
In 2000 faceam directoare in DOS in clasa a opta la scoala, n-o sa uit nicioadata palpairea fermecatoare a slashului pe ecranul negru ca zmoala, era... magie.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Chatul s-ar putea sa fie bun si pentru lucruri serioase, poate e util la marketplace in caz ca ai nevoie de detalii pt o oferta poti invita userul pe chat.
Avand in vedere ca e un trial de doar o saptamana pana se decide daca se pastreaza sau nu chatul, apreciem daca mai multi useri i-ar da o sansa. Eu o sa incerc sa fiu cat mai activ pe el saptamana asta, - si mai multi din echipa admin sunt pe acolo - daca aveti intrebari sau vreti sa conversam, e un mediu mult mai informal si mai dinamic decat forumul.
Sincer nu prea vad la ce ajuta. Sunt mereu pe spy si de acolo vad cat de des se raspunde la anumite subiecte.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
1nesco - cred ca vor sa mute acolo threadul lui Dan ca e totuna cu webchat threadul acela![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)