Nici eu nu vad utilitatea acestui chat. Pentru ce mai este forumul? Lumea si internetul au avansat atat de mult, de ce ne-am intoarce cu 10 ani in urma?Chiar nu inteleg, o fi licenta free 7 zile, dar parca totusi...
Nici eu nu vad utilitatea acestui chat. Pentru ce mai este forumul? Lumea si internetul au avansat atat de mult, de ce ne-am intoarce cu 10 ani in urma?Chiar nu inteleg, o fi licenta free 7 zile, dar parca totusi...
Ultima modificare făcută de -Rares-; 8th February 2013 la 11:16.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Voi nu sunteti de acord cu chat-ul pentru ca nu ati fost online cand s-au discutat lucruri serioase si care nu o sa apara in veci pe forum.
Eu, unul, il vad foarte util, chiar daca mai apar tot felul de "zimbri" pe acolo din cand in cand.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Pai tocmai asta e problema, ce se scrie acolo dispare. Cum nu poti sta pe mirc 24 din 24 ... De ce nu s-ar discuta lucrurile serioase aici? In felul acesta scopul forumului ramane doar acela de marketplace.
ps: Ce-s alea discutii serioase? Spre seosebire de forum, unde o problema poate fi dezbatuta si validata de mai multi useri, pe webchat daca esti doar tu cu x si el iti spune ceva, ce garantie ai ca nu-si bate joc de tine? De unde stii ca e chiar el "matei" si nu foloseste un user fals. De ce "discutiile serioase" nu-si pot avea locul pe forum?
Ultima modificare făcută de -Rares-; 8th February 2013 la 12:16.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
1. Multi si-au rezervat deja contul, astfel ca nick-ul lor nu poate fi folosit decat pentru maxim un minut;
2. Pe chat exista posibilitatea de rezolvare rapida a problemelelorIn plus, poti sa primesti feedback mult mai rapid, dar si sa afli de unele oportunitati.
3. Pana si detaliile unei tranzactii pot fi stabilite mai usor pe chat.
Daca s-ar putea rezolva cumva ca numai cei cu cont pe SEOpedia sa poata scrie acolo, ar fi super![]()
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Mie mi se pare util asa cum e acum. Forumul ramane forum si pastreaza o tinuta mai sobra pentru ca ramane pentru posteritate si se discuta lucruri mai importante, chatul e chat, e mai colocvial. Ce ai scrie pe chat oricum n-ai scrie pe forum si nici invers.
Am vazut in mai multe cazuri ca la unele intrebari puse pe chat, userii sunt trimis pe forum, si mi se pare o atitudine corecta.
In plus mi se pare o metoda buna de a cunoaste oameni noi care inca n-au cont pe forum. In felul asta poti sa-ti dai seama destul de usor ce fel de om e. Pe unele forumuri am vazut ca se practica chiar o camera speciala de interviuri, dar pentru asta trebuie sa fie un grup de oameni dispus sa le faca.
Una peste alta, mie mi se pare o idee buna.
Caut cu jingle.ro.
matei, pentru tot ce ai enumerat tu acolo exista mesagerie privata sau messenger.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)