Fa public userul, macar sa stim si noi de cine sa ne ferim
Fa public userul, macar sa stim si noi de cine sa ne ferim
Se pare ca este vorba de staycu
totusi vad ca este la inceputul fiecarui articol banerul, nu este in main page si categorii dar este in mainpage, probabil a citit aici si a modificat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ultima modificare făcută de eamc; 7th March 2012 la 12:18.
Conform celor postate de tine (intelegerea) el trebuia sa iti puna un banner, in sidebar, pe index si pe articole. Cuvantul "single", cel putin in wordpress, se refera la pagina care afiseaza articolele, nu 1 articol ... Asadar, Eu as fi asteptat sa am banner pus in sidebar, pe index si pe TOATE articolele - nu si pe pagini gen "contact", "despre noi", etc ...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Ce nu inteleg eu, e cum naiba ai negociat cu el atat de pagubos, de ai ajuns la acea oferta, cand el pe topicul tau oferea: 160x600: 12 euro/luna (apare in sidebar, all pages). Adica, de la 12 euro/luna 160x600 pe toate paginile siteului, cum de ati ajuns sa va intelegi la index + single (articole)?
La final, el de fapt a pus doar pe articole si nu in sidebar ci deasupra lor![]()
Cu majoritatea persoanelor de pe forum am incheiat un parteriat cel putin o data.
De fiecare data a fost bine.
Este prima data cand am o problema. Chiar nu am putut sa tolerez.
Putem inchide ... ramane sa trec la pierderi si sa trec cu vederea!
Nu cred ca e ok atitudinea asta de "hai sa inchidem ochii", daca azi ti-a facut tie asta si a scapat, maine ii va face altuia si etc., asta e modul de lucru al teparilor.
Staycu, asteptam si punctul tau de vedere privind aceasta situatie, aici e o comunitate si daca ii tragi teapa unuia dintre noi cred ca ar trebui sa dai socoteala intr-un mod sau altul fata de aceasta comunitate.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)