Daca se stabileste ca a fost teapa, nu ar trebui sa fie banat userul?![]()
Daca se stabileste ca a fost teapa, nu ar trebui sa fie banat userul?![]()
relansat, ba da. Dar asteptam si parerea invinuitului.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Urât din partea lui, eu am colaborat cu eamc și totul a decurs ok, însă cred că eu "m-am înșelat" singur ca să zic așa, defapt nici nu am adus vorba despre ce și cum, însă i-am oferit pe două site-uri, dar i-am pus 2 bannere pe fiecare, un 728x90 și un 300x250. Oricum, nu-i nimic, data viitoare sper să nu mai fac această greșeală și luna asta îi ofer așa bonus încă 2 bannere, dacă dorește să colaborăm și în viitor o să mă fac și eu înțeles.
PS: Nu am nici un cuvânt de rău adresat lui eamc, ba chiar vreau să colaborăm și în viitor, doar că, m-am înșelat singur ca să zic așa, am pus două pe un site și CRED că trebuia doar unul singur.
si eu am colaborat cu eamc, si totul a fost perfect. totusi incerc sa iti dau un mic sfat, ia in considerare si bulinele de la reputatie ( in cazul in care acestea sunt rosii si nu iti ofera nici un raspuns concret pentru care le-a primit, o sa iti dea de inteles ceva si poate data viitore o sa incerci sa eviti asa persoane).
Rusine !
si eu lucrez cu eamc, si o sa ofer si bonus pentru colaborare foarte buna
Ultima modificare făcută de lovelife; 8th March 2012 la 00:25.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Dar pe userul staycu nu-l invita nimeni sa-si spuna parerea, il vazusi azi pe forum, stie de postul asta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)