va cam contraziceti unii pe altii![]()
ca intre profesionisti ....
raman la parerea ca nu a fost nici un vbseo de vina.
altele au fost motivele![]()
pe care le stiti doar voi "elita"
dar pe care le banuim si unii dintre noi
oricum ar fi fost : lipsa totala de profesionism !
asa cum am spus : nu e posibil sa nu vii cu nici un update , un mesaj despre situatia creata.
si asta timp de 10 zile...
Superbus, Seopedia nu e o afacere, iar oamenii acestia nu scot profit de pe urma forumului .... singurii care trag foloase pe aici, suntem noi userii ...nu crezi ca pana la urma e dreptul lui Cristi Mezei si a echipei de administrare sa procedeze cum crede mai bine de cuviinta?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
e dreptul lor sa procedeze cum vor : asa au si facut
eu am spus ca e lipsa de profesionalism.
e parerea mea si mi-o mentin.
imi vine in minte acum momentul cand s-a facut update la digitalpoint.
Shawn a postat tot timpul update-uri despre ceea ce se intampla cu forumul.
asa se putea face si aici. asa ar fi facut un profesionist.
Serverul anterior nu mai facea fata la forum, binenteles vbseo genereaza cel mai mult load la un vbulletin.
Script-ului nu i-a fost adusa nici o modificare asa cum spuneam, doar s-a migrat pe un alt server mai puternic.
De ce a durat atat? Tine de organizare, si dupa cum spuneam in primul post vom gasi solutii pentru a evita situatia de acum pe viitor.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
A propus Cristi Mezei cateva proiecte acolo, ca sa incepem ceva, care dintre ele ar fi cel mai interesant/util?
Multumim pentru precizari Bruzli
Apreciez sinceritatea ta.
Probabil ca voi cei din NV aveti alta mentalitate fata de colegii "Administratori" din NE
Nu inteleg de ce pe unii dintre ei ii deranjeaza adevarul exprimat de mine ?
Nu e decat vina lor - a celor care administreaza SEOPEDIA ca acesta schimbare de servere a durat 10 zile , timp in care noi membrii acestei comunitati nu am avut nici o stire, nici un update despre ce se intampla.
Sa speram ca a fost doar un episod pasager si astfel de situatii sa nu se mai repete.
Sa ne bucuram cu totii de SEOPEDIA.
Bai, esti fenomenal!
Ce forum e asta?! De SEO! Adica de oameni cu site-uri care s-au intamplat sa se loveasca de problemele de care s-a lovit seopedia, fie si in ideea de "preventiv".
Deasemenea, se stia ca forumul are probleme uneori si ca e necesara o mutare (@gupi stiu ca a mai pomenit de asta oricum intr-un thread, ceva numit "Seopedia se incarca incet"). Chiar daca nu se stia, s-a observat eroarea aia cu "contacteaza administratorul" (500 parca sau cat ii... ca sa nu vorbesc prostii), deci era clar ce s-a intamplat.
Pe urma, a aparut parola aia pe server pentru ca cineva sa-l administreze, logic. Si sa-i rezolve problemele. Tie ce ti-a zis acel lucru?! Si acum vine partea cu care am inceput: "Suntem forum de SEO/'Webmesterit'", deci ar fi trebuit sa fie foarte clar. Se impunea un html din ala simplu cu adevarat cand erai forum de mamici care habar n-au pe ce lume online traiesc si care trebuiau sa aiba un html cu un mesaj "Nu va inglijolati!! Vom reveni cat putem de repede!!! XOXO ".
Un om de online insa trebuia sa citeasca in form-ul ala la care nu aveau parola (ca ma gandesc ca nu-i fi incercat sa te loghezi cu a ta) ceva-n genu': "Ba astia au probleme cu serverul!", iar dupa ce intra si a doua si a treia zi si gasea acelasi lucru, ar fi trebuit sa citeasca: "Ba astia au probleme cu serverul mai complicate decat s-au asteptat, dar le rezolva ei, ca doar nu-s niste mamicile de pe forumul de mamici, ci niste oameni care cam cu asta se ocupa!"
Eu cam atat am avut de zis.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)