Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul
Rezultate 61 la 70 din 71

Subiect: back online

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Serverul anterior nu mai facea fata la forum, binenteles vbseo genereaza cel mai mult load la un vbulletin.
    Script-ului nu i-a fost adusa nici o modificare asa cum spuneam, doar s-a migrat pe un alt server mai puternic.
    De ce a durat atat? Tine de organizare, si dupa cum spuneam in primul post vom gasi solutii pentru a evita situatia de acum pe viitor.[COLOR="Silver"]
    Multumim pentru precizari Bruzli
    Apreciez sinceritatea ta.
    Probabil ca voi cei din NV aveti alta mentalitate fata de colegii "Administratori" din NE
    Nu inteleg de ce pe unii dintre ei ii deranjeaza adevarul exprimat de mine ?
    Nu e decat vina lor - a celor care administreaza SEOPEDIA ca acesta schimbare de servere a durat 10 zile , timp in care noi membrii acestei comunitati nu am avut nici o stire, nici un update despre ce se intampla.

Sa speram ca a fost doar un episod pasager si astfel de situatii sa nu se mai repete.
    Sa ne bucuram cu totii de SEOPEDIA.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

superbus, uite iti voi dedica o statuie in Pitesti ca sa fii multumit. Si evita "elite", "administratori" sau chiar "NE". Sint ironii ieftine, nu isi au rostul. Iar daca ai ceva de zis, zi pe fata.

In maruintaiele forumului (ma refer in special la hosting) nu au acces toti Adminii, doar Cristian si Bruzli au.

Eu, atat cat am putut am anuntat cand am avut informatii despre forum. Sint sigur ca si ceilalti au facut la fel. Am primit mailuri la care am raspuns, am primit pe twitter intrebari si am raspuns atunci cand am avut un raspuns de dat. Raspunsurile nu erau la mine.

Sper ca nu ai fi vrut sa va contactez pe toti in mod personal sa va spun ca nu stiu ce se intampla cu forumul, ca nu eu ma ocup de partea de hosting sau ca atunci cand o sa existe un raspuns il veti afla. Spre exemplu, Bruzli a reusit sa obtina datele de transfer in aceeasi zi in care forumul a devenit activ. Nici nu am fi avut timp sa fi anuntat ceva oficial. Erau preconizate 12 ore de lucru la el, dar a fost online mult mai devreme.

Decidentul principal al forumului e Cristian, restul adminilor nu fac decat sa administreze comunitatea. Bruzli acum ne-a oferit hostingul.

Cred ca tirul ironiilor ti-l indrepti gresit, nu ca ai fi indreptatit sa faci ironii. Asa ca din "NE" multe salutari de bine si o sugestie amicala: conspiratiile nedovedite sau nefondate nu fac decat sa scoata in evidenta capacitatea de a inflori prostii. Inainte de a emite afirmatii la adresa unora sau a altora, dar in special la a mea, indicat e sa te informezi inainte.

Nu vad de ce iti directionezi discutia pe subiecte pe care nu le stapanesti neavand informatii. Asa cum vezi "Adminii", "elitele" si cei din "NE" nu ai nici o problema sa raspunda unor intrebari firesti, dar asta nu inseamna ca suportam ironiile ieftine.

Acum sper sa fii mai linistit, ai aflat de la sursa ce trebuia sa aflii inainte sa fi "certat" elitele (imi place complexul tau de inferioritate).
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

superbus, uite iti voi dedica o statuie in Pitesti ca sa fii multumit.
    Krumel : poate ai vrut sa spui : "iti voi ridica"

Iar daca ai ceva de zis, zi pe fata.
    cat despre ce am avut de spus : am spus "pe fata" cum zici tu. (cred ca am fost printre putinii care au exprimat in scris aici opinia lor. altii nu au avut curajul sa o faca)

Sper ca nu ai fi vrut sa va contactez pe toti in mod personal sa va spun ca nu stiu ce se intampla cu forumul
    solutia era o simpla pagina de index.html in care sa se afiseze un mesaj de genul : forumul momentan este intr-un proces de schimbare a serverului.... etc etc

Acum sper sa fii mai linistit, ai aflat de la sursa ce trebuia sa aflii inainte sa fi "certat" elitele (imi place complexul tau de inferioritate)
    tu de ce ai venit cu acest post lamuritor-ironic ? ai impresia ca faci parte din elita ?
    Ultima modificare făcută de superbus; 1st December 2011 la 13:49.

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Domnilor, pentru a va satisface poftele de detalii tehnice, serverul anterior este un DL380 G4, cu 2x Xeon @3.4 GHz si 3GB RAM, cu 6xSCSI 72GB @10krpm in raid5.
    Daca ar fi alocat doar pentru seopedia, ar ajunge fara prea mari probleme.
    .:|:.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Heh, cu raspunsurile astea nu ajungi nicaieri.
    Uite, alege tu o statuie si ti-o dedic.

Nu cred ca e vorba de "curajul tau", ci de faptul ca arunci ironii inutile. Credeam ca ai inteles...

Da solutia era simpla, dar asa cum ti-am explicat, persoanele decidente nu au reusit sa faca asta. Nu vad rostul ironiilor...si nu a zis nimeni ca nu ai dreptate.

Partea lamuriotare ironica e ptr ca asa cum am spus nu vad rostul ironiilor tale. Si nici nu cred ca esti indreptatit sa le faci. Aportul tau nu e cine stie ce, iar carota asta ieftina o dovedeste.

Da, cred ca fac parte din elita. Ai o problema in privinta asta? Tu poti spune ca faci parte in elita? Ma indoiesc.

Nu continua subiectul, l-ai deturnat indeajuns. Ai dreptate, trebuia sa facem ceea ce ai zis, n-am apucat si am explicat de ce. Dar de aici pana la ironii ieftine la adresa adminilor sau a mea, e cale lunga.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    solutia era o simpla pagina de index.html in care sa se afiseze un mesaj de genul : forumul momentan este intr-un proces de schimbare a serverului.... etc etc
    Sper ca-ti dai seama ca daca am fi putut face asta am fi facut-o...
    Cand s-a putut a fost un index cu un anunt care trebuia sa stea cateva ore dar fiindca am terminat mai repede i-am dat drumul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Heh, cu raspunsurile astea nu ajungi nicaieri.

Nu continua subiectul, l-ai deturnat indeajuns. Ai dreptate, trebuia sa facem ceea ce ai zis, n-am apucat si am explicat de ce. Dar de aici pana la ironii ieftine la adresa adminilor sau a mea, e cale lunga.
    ok Krumel
    end of story.

La multi ani !
    Si la cat mai multi ani de Seopedia pentru noi toti.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu sincer cred ca superbus plateste vreun abonament lunar la Seopedia, si eu nu stiu. Ar trebui sa angajez vreo 10 oameni la Help Center, sa-i ofere ajutor spiritual.

PS: Fiecare dintre noi avem familie si afaceri/loc de munca. Tot ce facem aici este pro-bono si limita timpului liber, care pentru mine inseamna foarte putin.

Daca ai alte reclamatii sau sugestii, te-as ruga sa le scrii mai jos, si voi incerca sa te si sun personal, sa facem support by phone, ca ai extended warranty.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    .
    Bai, esti fenomenal!

Ce forum e asta?! De SEO! Adica de oameni cu site-uri care s-au intamplat sa se loveasca de problemele de care s-a lovit seopedia, fie si in ideea de "preventiv".
    Deasemenea, se stia ca forumul are probleme uneori si ca e necesara o mutare (@gupi stiu ca a mai pomenit de asta oricum intr-un thread, ceva numit "Seopedia se incarca incet"). Chiar daca nu se stia, s-a observat eroarea aia cu "contacteaza administratorul" (500 parca sau cat ii... ca sa nu vorbesc prostii), deci era clar ce s-a intamplat.

Pe urma, a aparut parola aia pe server pentru ca cineva sa-l administreze, logic. Si sa-i rezolve problemele. Tie ce ti-a zis acel lucru?! Si acum vine partea cu care am inceput: "Suntem forum de SEO/'Webmesterit'", deci ar fi trebuit sa fie foarte clar. Se impunea un html din ala simplu cu adevarat cand erai forum de mamici care habar n-au pe ce lume online traiesc si care trebuiau sa aiba un html cu un mesaj "Nu va inglijolati!! Vom reveni cat putem de repede!!! XOXO ".

Un om de online insa trebuia sa citeasca in form-ul ala la care nu aveau parola (ca ma gandesc ca nu-i fi incercat sa te loghezi cu a ta) ceva-n genu': "Ba astia au probleme cu serverul!", iar dupa ce intra si a doua si a treia zi si gasea acelasi lucru, ar fi trebuit sa citeasca: "Ba astia au probleme cu serverul mai complicate decat s-au asteptat, dar le rezolva ei, ca doar nu-s niste mamicile de pe forumul de mamici, ci niste oameni care cam cu asta se ocupa!"

Eu cam atat am avut de zis.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Eu sincer cred ca superbus plateste vreun abonament lunar la Seopedia, si eu nu stiu. Ar trebui sa angajez vreo 10 oameni la Help Center, sa-i ofere ajutor spiritual.

PS: Fiecare dintre noi avem familie si afaceri/loc de munca. Tot ce facem aici este pro-bono si limita timpului liber, care pentru mine inseamna foarte putin.

Daca ai alte reclamatii sau sugestii, te-as ruga sa le scrii mai jos, si voi incerca sa te si sun personal, sa facem support by phone, ca ai extended warranty.
    Multumesc pentru ca ti-ai dedicat din timpul tau foarte pretios pentru a-mi raspunde.

Am 2 sugestii pentru tine :

1 : cooptarea in echipa de administrare/moderare a unor membrii activi ai forumului , unii cu un IQ care sa le permita sa se exprime corect dpdv gramatical in limba romana, persoane mature si echilibrate in rationament si in comportament.

2 : ar putea exista un buton de "PayPal donate" de exemplu unde cei care doresc sa poate contribui cu o anumita suma ce ar putea fi utilizata pentru gazduire, dezvoltare, implementare de noi functii ... etc
    Te asigur ca eu unul l-as accesa parandu-mi-se fireasca contributia la mentinerea si dezvoltarea acestei comunitati.
    Si nu as solicita nici privilegii speciale ( phone support sau extended warranty )

Pagina 7 din 8 PrimulPrimul ... 5678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. I'm back!
    De Easy în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 17:42
  2. Back!
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 10th April 2009, 08:28
  3. Back-link
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th March 2007, 14:59
  4. odp is BACK!!
    De florin666 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th December 2006, 22:15
  5. Magazin Mobila Is Back : Www.saltele-online.com
    De Ciprian Sorlea în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th March 2006, 11:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.