Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 71

Subiect: back online

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

N-are nici o treaba profesionalismul cu profitul, dar nu-i frumos sa il injuri pe om la el acasa
    Caut cu jingle.ro.

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    38
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Imi adaug si eu opinia.
    In primul rand apreciez existenta forumului, si cu atat mai mult a faptului ca nu are reclame sau promoveaza altceva decat informatii utile.
    DAR
    Nu pot spune ca situatia asta mi-a placut. Un website cu un trafic maricel dar cel mai important cu utilizatori fideli a cazut timp de o saptamana fara nici o informatie oficiala.
    Fara suparare, dar din partea mea aveti o bila neagra.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    49
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Superbus, Seopedia nu e o afacere, iar oamenii acestia nu scot profit de pe urma forumului .... singurii care trag foloase pe aici, suntem noi userii ...nu crezi ca pana la urma e dreptul lui Cristi Mezei si a echipei de administrare sa procedeze cum crede mai bine de cuviinta?
    e dreptul lor sa procedeze cum vor : asa au si facut
    eu am spus ca e lipsa de profesionalism.
    e parerea mea si mi-o mentin.

imi vine in minte acum momentul cand s-a facut update la digitalpoint.
    Shawn a postat tot timpul update-uri despre ceea ce se intampla cu forumul.
    asa se putea face si aici. asa ar fi facut un profesionist.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    38

Implicit

By the way, ce se mai aude cu aceasta initiativa ?
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de superbus Vezi Post
    va cam contraziceti unii pe altii
    ca intre profesionisti ....
    raman la parerea ca nu a fost nici un vbseo de vina.
    altele au fost motivele
    pe care le stiti doar voi "elita"
    dar pe care le banuim si unii dintre noi

oricum ar fi fost : lipsa totala de profesionism !
    asa cum am spus : nu e posibil sa nu vii cu nici un update , un mesaj despre situatia creata.
    si asta timp de 10 zile...
    Serverul anterior nu mai facea fata la forum, binenteles vbseo genereaza cel mai mult load la un vbulletin.
    Script-ului nu i-a fost adusa nici o modificare asa cum spuneam, doar s-a migrat pe un alt server mai puternic.
    De ce a durat atat? Tine de organizare, si dupa cum spuneam in primul post vom gasi solutii pentru a evita situatia de acum pe viitor.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Hobart Vezi Post
    By the way, ce se mai aude cu aceasta initiativa ?
    A propus Cristi Mezei cateva proiecte acolo, ca sa incepem ceva, care dintre ele ar fi cel mai interesant/util?

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

Cati vizitatori sunt pe aici pe zi ? 5000, 10 000 de unici ? Cate pagini vizualizate 100.000, 200.000 ?
    Un server modest duce linistit un astfel de trafic ... nu stiu de ce a crapat cel anterior ...

as fi si eu curios de configuratia anterioara care a crapat si cea actuala ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Acum e un HP, 2xE5320, 16GB ram, 2x300GB SAS10k, va duce fara probleme o perioada buna de timp, nu stiu ce era inainte.
    Forumurile sunt mari consumatoare de resurse, un server poate duce foarte ok un site bine optimizat cu 30.000 de unici, si in acelasi timp sa nu faca fata la un site cu 5.000 unici, deci comparatiile sunt mai greu de facut.

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    49
    Posturi
    436
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de StarNET Vezi Post
    Cati vizitatori sunt pe aici pe zi ? 5000, 10 000 de unici ? Cate pagini vizualizate 100.000, 200.000 ?
    Un server modest duce linistit un astfel de trafic ... nu stiu de ce a crapat cel anterior ...
    as fi si eu curios de configuratia anterioara care a crapat si cea actuala ...
    Ce te face sa crezi ca resource usage este strict legat de "unici" si nu de requesturile facute catre apache/sql si de felul in care aceste requesturi sunt facute (syntax @ sql) ? Poti ingreuna un server cu un simplu script care insa necesita mai mult CPU decat RAM sau care face i/os generand un server load, aka 'crapa'. Documenteaza-te despre diferentele intre load-ul unui server cauzat de CPU/Memory usage si acelasi load cauzat de i/os si ai sa intelegi mai bine cum sta treaba.
    Nu ma consider programator sau cunoscator de vBulletin dar cu siguranta acel vbseo.php face anumite rescrieri ale inregistrarii in baza de date pentru un simplu post, prin read/write (i/os) si fiind un forum foarte (suficient de) activ inseamna ca lucreaza intens ('forjat', cu ale cuvinte) => probleme.
    Din explicatiile date de Bruzli si Gupi, au am inteles partea tehnica si anume ca ar fi fost posibil ca acest forum sa ruleze virtualizat, singura solutie fiind migrarea catre 'izolat' (server dedicat). Asta explica si decizia de a limita sql connections, pentru a se incadra in anumite limite si a nu afecta si ceilalti clienti. Daca am inteles gresit, my bad, imi asum presupunerea.
    Oricare ar fi mediul in care ruleaza exista totusi niste costuri, si aici dau dreptate celor de pe alte forumuri care au facut un fel e abonament pentru cei care vor sa foloseasca arii precum Marketplace sau apeleaza la publicitate platita (afisare banere sau linkuri contra cost), tocmai pentru a putea usura efortul de a mentine o astfel de comunitate. Multi facem destule lucruri din pura pasiune insa, cum zic batranii, "dragostea trece (si) prin stomac".
    --
    LE: se confirma faptul ca este irelevanta legatura dintre 'unici' si consum
    Ultima modificare făcută de EHR; 1st December 2011 la 10:22. Motiv: am scris in 2 reprize si s-a mai postat intre timp
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    37

Implicit

nu e irelevant, numar de unici sau numarul de vizualizari sunt un factor important in loadul serverului impreuna cu tipul/optimizarea scriptului
    daca scriptul nu e optimizat dar nu sunt decat 10 pagini vizualizate pe zi poate si un 386 sa tina site-ul

Eu nu am avut deaface cu vBulletin. Defapt nu am avut deaface niciodata cu scripturi gata facute, tot ce am facut am facut de la 0 dar daca stiti ca acest vbSeo creaza probleme eu zic ca ar fi bine sa lasati un programator sa analizeze un pic situatia si sa faca diferite modificari necesare pentru a reduce cerintele hardware. Sunt convins ca se pot face modificari care sa imbunatateasca jucaria.

Daca nu aveti un programator care sa stie meserie ... ma ofer odata sa ma uit prin script sa vad cum si ce misca ... daca aveti nevoie anuntati-ma ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

No offence, e diferenta mare sa lucrezi cu codul propriu, platforme proprii si sa incerci sa modifici dinozauri ca vbulletin/vbseo, sa ai compatibilitate la upgrade. Sunt solutii platite, cu echipe mari de programatori, daca crezi ca poti aduce inbunatatiri poti face bani frumosi, vbulletin are un clientbase imens.

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. I'm back!
    De Easy în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd December 2010, 17:42
  2. Back!
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 10th April 2009, 08:28
  3. Back-link
    De dragoserv în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th March 2007, 14:59
  4. odp is BACK!!
    De florin666 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th December 2006, 22:15
  5. Magazin Mobila Is Back : Www.saltele-online.com
    De Ciprian Sorlea în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th March 2006, 11:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.