Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Punctele de reputatie

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    45
    Posturi
    378
    Putere Rep
    37

Implicit

O singura data am dat reputatie negativa cuiva (cred), cu putin noroc gasesc si thread-ul ca nu postez prea des (edit: asta e), dar si atunci a fost pt ca eram intr-o pasa proasta.

Cred ca toti ne dorim ca atunci cand ajutam pe cineva sa primim inapoi macar un multumesc ... ei bine in thread-ul precedent eu am stat si m-am chinuit sa ii raspund omului de pe iPhone, tastand asta (care fie vorba intre noi dureaza ceva cand nu esti la o tastatura normala):
    din php pui 2 id-uri diferite pe body dupa care in css creezi 2 reguli diferite:
    #page1 #main-wrapper{ dimensiune }
    #page2 #main-wrapper{ dimensiune2 }
    ca apoi sa vina userul "andrei_r", sa spuna acelasi lucru, ba mai rau sa foloseasca o clasa de CSS in loc de un ID cum ar fi fost "optim" in cazul respectiv.

Cireasa de pe tort a fost ca cine a creat thread-ul l-a citat pe el multumind tuturor.

Consider ca m-am repezit cand am dat cu reputatia lui andrei_r de pamant si de toti peretii (sorry dude dar am considerat ca ai fost magar ).
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu ma mai afecteaza cu nimic "reputatia proasta" pe care o da un infim buton rosu! Si stiu si de ce: am incheiat tranzactii mici, medii si mari pe forumul asta si restul chiar nu mai conteaza! Cei de aici care imi cunosc activitatea pe care o manifest in exterioriul forumului, adica cei cu care am lucrat (investitii in domenii web, site-uri, s.a.m.d.) pot confirma acest fapt!

Deci, una peste alta, am ajuns sa nu-mi mai pese, atat timp cat cei cu care lucrez ma respecta, iar eu la randul meu ii respect, de aici rezultand si contractele pe care le-am incheiat cu atatia useri ai Seopedia.Ro

Toate acestea fiind zise, va doresc numai bine si daca aveti ceva de spus sau mai bine zis de facut, va invit sa o faceti in mod matur, la o iesire in oras, o invitatie la biroul personal sau oriunde in alta parte, un loc unde sa va "desfatati" dorintele de businessmani

Cu respect, Andrei P.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Grandomania si poza de la avatar te omoara, amin. (N-am avut tangente cu tine, dar chestiile care ti le spun, ies din reply-urile si thread-urile care le lasi pe acest forum). Asteptam confirmariile celor cu care ai lucrat, prin butonul verde.

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Nu ma mai afecteaza cu nimic "reputatia proasta" pe care o da un infim buton rosu! Si stiu si de ce: am incheiat tranzactii mici, medii si mari pe forumul asta si restul chiar nu mai conteaza! Cei de aici care imi cunosc activitatea pe care o manifest in exterioriul forumului, adica cei cu care am lucrat (investitii in domenii web, site-uri, s.a.m.d.) pot confirma acest fapt!

Deci, una peste alta, am ajuns sa nu-mi mai pese, atat timp cat cei cu care lucrez ma respecta, iar eu la randul meu ii respect, de aici rezultand si contractele pe care le-am incheiat cu atatia useri ai Seopedia.Ro

Toate acestea fiind zise, va doresc numai bine si daca aveti ceva de spus sau mai bine zis de facut, va invit sa o faceti in mod matur, la o iesire in oras, o invitatie la biroul personal sau oriunde in alta parte, un loc unde sa va "desfatati" dorintele de businessmani

Cu respect, Andrei P.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

vladgidea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th May 2009
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    189
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu am o problema cu mesajul "You must spread some Reputation around before giving it to Mar again." care nu imi da pace. Vreau dom'le sa dau plus la om ca imi da informatie premium cu un studiu de caz foarte tare, dar nu ma lasa forumul. E vina mea sau vina lui?
    Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).

ConstantinLG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    364
    Putere Rep
    32

Implicit

...before giving it to Mar again
    ultimul vot de reputatie a fost acordat lu Mar. Sistemul nu iti permite datorita riscului de 'invaliditate' a votului .

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Pai daca puterea ta de alterare e x points, doar cu atat poti influenta. Lasa si pe altii sa-l ridice. Pentru ca altfel, un singur om ar putea sa-l fac pe altul cel mai reputat de pe forum. E foarte logic de ce e asa
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

tare postul asta, pare ca reputatia de pe seopedia a ajuns la fel de vanata ca punctele itrader pe dp sau feedback-ul de la ebay

nu stiu cat de mult ajuta aici.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Ajuta sa-ti faci o prima impresie despre cineva

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sistemul de reputatie este abuzat?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th July 2011, 21:48
  2. Probleme cu sistemul de reputatie.
    De consulting în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 23rd January 2008, 14:48
  3. Descrierea sistemului de reputatie
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0