Poti spune motorul de cautare care afiseaza in functie de pr? Sunt tare curios.
Si daca ai PR4 ce faci ? asta nu inseamna ca ai traffic ....
Si da 100% sunt de acord ca inscrierea in directoare e f importanta
Dar PR si lupta tembela pt PR ma face sa rad
În general directoarele aduc trafic foarte puţin, în cel mai bun caz un vizitator pe săptămână, sau maxim doi. Cât despre directoare, îţi înscriu eu site în 200 manual contra cost dacă vreirămâne doar să mai găseşti alte 400 de directoare şi cineva dispus să o facă.
mi se pare cam putin 1 2 pe saptamana mai ales daca ti-ai inscris situl in 600 de directoare
Cam de 3-4 ori pe ani, o dată la 6 luni de regulă, dar au fost şi dăţi când am aşteptat mai mult de atât
In directoare nu faci inscriere neaparat pentru vizitatori directi. Incerci sa iti pozitionezi mai bine cuvantul folosit ca titlu in rezultatele cautarilor.
De exemplu daca siteul tau vinde "avioane cu motor" si tu faci inscrieri cu titlul "Avioane cu motor" veu avea rezultate mai bune la cautari dupa cuvantul de mai sus.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 14th February 2008 la 12:49.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
mariusel ma poti contacta pe id pls muzica99
am si eu o experienta de get jump PR0 -> PR4 pebtru dvd auto | gps auto | accesorii auto | cele mai mici preturi ideea e ca numai cu subscriere in directoare free sau cu link exchange fara nimic cumparat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)