Nic, exista un motor de cautare care are optiunea asta, intr-adevar. Dar e sau sunt cazuri izolate. Nici Yahoo, nici MSN, nici Google nu aranjeaza dupa PR rezultatele. Deci, emanuel te rog amical sa te mai gandesti inainte sa afirmi ceva.
Versiune printabilă
Poti spune motorul de cautare care afiseaza in functie de pr? Sunt tare curios.
Si daca ai PR4 ce faci ? asta nu inseamna ca ai traffic ....
Si da 100% sunt de acord ca inscrierea in directoare e f importanta
Dar PR si lupta tembela pt PR ma face sa rad
Auziti baieti...Am citit in topicul acesta,intr-un mesaj, ca unul dintre voi are siteul inclus in peste 600 directoare externe.Am si eu o intrebare.Siteul a fost inclus in cele 600 de directoare web straine, manual?:|
Ah si inca ceva, aduc ceva trafic 600 de directoare?sau sunt bune doar pentru PR?:confused:
În general directoarele aduc trafic foarte puţin, în cel mai bun caz un vizitator pe săptămână, sau maxim doi. Cât despre directoare, îţi înscriu eu site în 200 manual contra cost dacă vrei :D rămâne doar să mai găseşti alte 400 de directoare şi cineva dispus să o facă.
mi se pare cam putin 1 2 pe saptamana mai ales daca ti-ai inscris situl in 600 de directoare
Cand se fac update-urile pentru PR, de cate ori pe an?
mersi anticipat
Cam de 3-4 ori pe ani, o dată la 6 luni de regulă, dar au fost şi dăţi când am aşteptat mai mult de atât