Buna ziua utilizatori seopedia!
Caut de ceva vreme o lista de directoare care sa accepte site-uri adult.Daca stiti puteti sa le impartasiti aici.
![]()
Buna ziua utilizatori seopedia!
Caut de ceva vreme o lista de directoare care sa accepte site-uri adult.Daca stiti puteti sa le impartasiti aici.
![]()
poftim: Adult Directory List - Promote Your Adult Site - Directory Critic .
PS: Puteai si tu sa treci prin sectiunea de prezentare, sa ne spui cate ceva despre tine, nu sa treci direct la ce te intereseaza ( lucru pe care oricum il puteai obtine din doua clickuri la varu' google)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
eu am cautat la varu google da am gasit niste directoare inactive ori cu pay.Orcum iti multumescsi o sa trec prin sectiunea de prezentare
thanks
![]()
Si eu caut....
Chiar nimeni? nu gaseste nimeni o lista mai mare de directoare adult?
ce fel de site vrei sa adaugi?
daca ai program de afiliere poti incerca Straight - SignBucksDaily
sau cauta https://www.google.com/search?q=adult+reviews+sites
M-am lovit si de de aceeasi problema, si cele care mergeau ori nu aveau nici un fel de autoritate, ori aveau PR0 sau NA, ori erau pline de link-uri, ori nu erau bune de nimic
Am o lista de bloguri nisate pe domeniul asta pe care pot adauga advertoriale, link-uri sitewide sau bannere; cine e interesat sa-mi lase un PM si va trimit lista.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Cautam de ceva vreme directoare web straine pentru adult. Imi sunt de folos, va multumesc!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)