Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: 430 Directoare Web cu acceptanta 100%

seobob este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th February 2015
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    24
    Putere Rep
    0

Implicit 430 Directoare Web cu acceptanta 100%

Avem o lista in calculator cu 430 directoare web straine cu acceptanta 100% si m-am gandit sa o impart cu voi.

430 approved dir.zip

Sa speram ca o sa-i fie cuiva de folos.

Enjoy!

Stirbu Daniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Locaţie
    Dofteana, Bacău
    Vârstă
    26
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

O simplă întrebare de la un necunoscător, dacă sunt străine iar site-ul este cu conținut doar în limba română mă ajută cu ceva că îmi înscriu site-ul sau este o muncă degeaba ?

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    29
    Posturi
    296
    Putere Rep
    18

Implicit

Posibil o penalizare degeaba....deci, sa nu inscrii in siteuri in alte limbi...

Lupanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th January 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    34
    Posturi
    632
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Stirbu Daniel Vezi Post
    O simplă întrebare de la un necunoscător, dacă sunt străine iar site-ul este cu conținut doar în limba română mă ajută cu ceva că îmi înscriu site-ul sau este o muncă degeaba ?
    Salut!

In principiu, orice inscriere in directoarele web este o munca de chinez dar nici prea mare satisfactie nu o sa mai ai dupa inscrierile in directoare.
    Iti recomand sa faci Link Building prin alte metode. Incearca sa inscrii siteul tau in directoare de articole sau sa cumperi articole pe bloguri/siteuri din aceeasi nisa cu siteul tau.

O lista cu 18 directoare de articole gasesti aici
    Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.031
    Putere Rep
    0

Implicit

@lupanu , sunt cu inscriere gratuita ?

nicu1985 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th May 2015
    Posturi
    26
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca dupa noile reguli google, inscrierea in directoare iti face mai mult rau decat bine. Nu as recomanda nici directoarele de articole din simplu motiv ca fiecare articol contine link do-follow iar google nu e prost. La cumpararea de advertoriale as merge doar pe site-uri care publica macar 3 articole obisnuite dupa fiecare advertorial.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.031
    Putere Rep
    0

Implicit

eu zic ca ajuta si inscrierea in directoare de linkuri (nu ma refer la directoarele banate) doar daca link-urile primite de la directoare nu depasesc 1% din totalul de linkuri.

Pareri?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    93

Implicit

Fiecare link conteaza intr-o masura mai mare sau mai mica, atata vreme cat ai o strategie de linkbuilding coerenta. Doar ca eu personal as merge pe cataloagele de firme, nu pe directoarele clasice.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tiroid este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    6th September 2013
    Vârstă
    36
    Posturi
    107
    Putere Rep
    19

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Sunt foarte multe thread-uri legate de directoare web si f.multe intrebari de genul: Mai merita sa inscriu? Mai avem rezultate? Ma penalizeaza .. etc.

Ideea e simpla, directoarele web functioneaza ca si niste ghiduri de firma online. Google le vede in modul asta, deci nu pacalim Google prin directoare web ca suntem noi relevanti pentru un exact match anchor pentru care vrem sa crestem si il folosim ca titlu pe directoarele pe care inscriem. Nicidecum.

In evolutia naturala si normala a unui site trebuie ca pentru inceput sa ii aducem prezenta in online. Daca lansam azi site-ul x care activeaza pe nisa "anvelope auto", de unde pana unde apare maine pe blog-ul/site-ul de stiri y un articol cu link de pe "anvelope auto" catre site-ul x? Google vede clar ca acela este un advertorial si ca redactorului din site-ul Y ii era destul de greu sa ia ca referinta pentru "anvelope auto" tocmai site-ul x, din simplu motiv pentru ca nu avea de unde sa afle despre el.

Atunci, ca sa avem creem un profil de link-uri cat mai "google friendly" si cu un aspect cat mai natural trebuie sa trecem prin cativa pasi in care facem putin branding si awareness, lucru care se poate face f.bine si mai ales gratuit prin inscrierea in directoare web. Bineinteles ca si titluri in directoarele web vom folosi doar brandul sau maxim brand anchors. Astfel directoarele web ajung sa fie o resursa de mare baza in economia evolutiei unui site in Google. Acum bineinteles, fiecare in functie de cum isi gestioneaza campania isi alege numarul de directoare, daca sa il inscrie doar pe directoare ro sau si pe directoare straine in functie de nisa .. etc.

Asa cum spune si Robert, si eu inscriu si pe cataloage de firme si in general am rezultate f.f.ok.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista noua de directoare straine - 750 directoare
    De fixbrain în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 25th December 2015, 21:00
  2. 2 directoare
    De wikiteam în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th April 2011, 18:50
  3. 1500 Directoare Externe Gratis & Top 100 Directoare de Articole
    De poison17 în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 16