Din cate am observat eu, l-ai scos inainte de a avea problema respectiva (sau poate l-ai mutat pe o alta pagina pe care n-am gasit-o eu din prima pagina; daca asta este cauza, scuze, oricum, in mesajul primit se mentiona oricum ca nu e necesar punerea lui pe prima pagina, dar asta afecteaza statisticile).
1. asa cum era el pus la tine, era ok. parerea mea!
2. pai da..asta e filozofia celui mare fata de cel mic, asa a fost si la tine la inceput?! (putin offtopic: asta imi aduce aminte de perioada de dupa terminarea facultatii cand la angajare toti te intreaba de experienta... )
Ideea ar fi nu numai sa ciupesti din vizite.. ar fi LB-ul, poate o pozitionare mai buna in motoare datorita numelui domeniului, o masurare a fortelor vis-a-vis de site-urile inscrise deja - deci prezenta si intr-un director de nisa, nu numai in cele generale, toate link-urile Internet/Calculatoare impreuna....
Asa cum ziceai, acum la inceput poate te plasai pe primul loc! Dar pentru cat timp??

@will: da..asa arata o LISTA...eu nu mi-am propus sa fac o lista. Ca lista prezentata de tine, mai exista inca vre-o 4 cunoscute... si majoritatea sunt ordonate dupa PR. Asa cum s-a mai discutat pe forum, nu numai PR-ul este important. Eu m-am gandit la ceva diferit, care ar putea merge si in .ro asa cum merge "afara". Un Top de nisa...vom vedea..