Propun si un director de directoare web, in principal romanesti dar si straine. Domeniul este destul de vechi (2 ani) chiar daca nu a fost folosit de la inceput in acest scop.
www.favpanel.com
Propun si un director de directoare web, in principal romanesti dar si straine. Domeniul este destul de vechi (2 ani) chiar daca nu a fost folosit de la inceput in acest scop.
www.favpanel.com
am trimis si eu o legatura
domeniul a mai fost folosit pana acum? sau a stat pe bara de cand l-ai cumparat?
keep dreaming...
am inteles. ai de gand sa-i faci si un template/logo? sau il lasi asa cu template-ul standard de la phpld? nu de alta, dar parca totusi ar arata mult mai bine putin machiat![]()
keep dreaming...
E cam aiurea directorul ala !
Nu inteleg de ce trebuia sa sara in sus un pop-up ca sa poti adauga o descriere !
Eu nu-mi bagai directorul deocamdata !![]()
ce popap bre? la mine nu aparu nimic. eu folosesc mozilla si poate d-aia... la mine mearsa totul brici
keep dreaming...
Nu inteleg despre ce popup vorbesti. Daca te referi la "submission rules", atunci este popup pt. simplul motiv ca eu urasc sa risc sa pierd ce am introdus in formularul de inscriere atunci cand ma uit la o pagina gen "term and conditions" (prefer totdeauna sa vad la ce dau "accept").
Nu ma supar deloc daca nu ai deocamdata incredere sa inscrii directorul tau.
Va rog sa cititi bine conditiile de acceptare. Sunt putine dar importante. Important este ca site-ul respectiv sa fie director web si la fel de important este ca in descriere sa aveti informatii legate de tipul de link-uri acceptate (gratis, cu plata, se transfera sau nu PR, link reciproc obligatoriu sau nu).
Fara suparare pt. doro sper![]()
Directorul meu web nu solicita link obligatoriu !
Am citit cu mare atentie conditiile de inscriere , pentru ca asa fac pe fiecare site nou pe care intru !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)